Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 väljas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ranirahn
külaline

sõnum 26.10.2009 15:05:40 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis Ranirahn 15.11.2009 14:16:40, muudetud 1 kord
tagasi üles
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 27.10.2009 11:59:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seda ma isegi ei tea, mis puhta installiga seis on, sest see seis ei rahulda mind kummagi puhul Kui siis ainult W7 on puhta installiga juba üsna asjalik, aga Vista ja XP pole kumbki kohe üldse söödavad ilma kärpimiseta.

Tõsi. Ma ei pane kunagi ühtegi xp-d niimoodi peale, et ma ei kärbiks eelnevalt maha:
1.visuaalseid efekte (v. a drop shadowes, visual styles, common tasks, edges of screen fonts) <-sellise konfiga pole mitte keegi vahet teinud algsete effektidega võrreldes.
2.Remote lahtrist mõlemad tobedused.
3.win update
4.desktop cleanup
5.security center
6.system restore

Vista pole kohe mitte söödav enne, kui visuaale, security center ja sidebar maha nottida. Kahjuks updated on tal üldjuhul vajalikud ja neid maha nottida ei saa. Mingi hetk peab ikka uurima, kas miskit väga pakilist pole tulnud. (algse vista bugi tõttu ei saanud isegi drivereid installida). Lõppkokkuvõttes tuleb umbes samapalju kohitseda, kui xp-d (kuigi viimane on siis ikka kiirem)

Seevastu W7 võib ka nii kasutada, et mitte ku miskit maha ei kisu. Samas, kuitahad kiskuda, on kõik hulga mugavamaks tehtud. Ma ei mäleta, mis seal security centeri asemel oli, aga seal oli väga mugav liugnupp (nagu internet options-is), kui palju sa tahad, et win sult lolle küsimusi päriks. icon_biggrin.gif
Sarnasust on märgata jällegi linukaga, kui ta küsib enne tähtsate programmide käivitamist parooli (nagu linukas root-i küsimine). Visuaalidest kohitseks ainult selle akende "lahtisilumise" ja asi on kiirus ise. Tegumiriba on päris toredasti kohendatud nii, et sa ei pea vahepeal hiireklahve klõpsima, kui tahad kasutada/piiluda teistesse akendesse. Ma ei tea, kas vistas ka nii oli, aga kui libistad akna ekraani ülemisest servast üle, pakub ta sulle võimalust see aken suureks teha. Päris mugav po moemu. Sidebarile sattudes ei joonista ta seda rõvedat kasti sinna ümber, mis mõneks hetkeks jälle mökutama võtab. Üldiselt tuleb nõustuda, et parim asi, mida pisipehme teinud on. Tuleb vaadata, mis oleks see minimaalne, millega ta normaalselt jookseb (ehk siis piir, millal on mõtet xp-d ja millal 7-t tarbida)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 27.10.2009 18:02:18 vasta tsitaadiga

Ma sain eelmine nädal teada, et Tartu Ülikooli loodusteaduskonna üliõpilased saavad ka tasuta Microsofti stuffi ja ka Windows 7 Pro on nüüd tasuta asjade hulgas. Tegin kohe avalduse ka ära ning nüüd 1% veel minna ja siis legaalne Windows üle pika aja jälle omandatud icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 väljas mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.