You've all been asking for it, rumours have been flying around about this happening and FINALLY we can announce that Alan Wake's American Nightmare is heading to PC on May 22nd!
This critically acclaimed game has been revamped for the PC with stunning high-resolution graphics and enhanced PC features.
In celebration of the impending launch, Remedy is offering gamers a motherload of discounts on Alan Wake. Pre-orders of American Nightmare on Steam or GOG will receive 10% off their purchase. For purchasers of the original Alan Wake, an additional 15% off is available! Alan Wake is now part of Steam’s Midweek Madness (only 72 hours!) available at 50% off. This offer is also available on GOG.
Alan Wake’s American Nightmare will go on sale in retail shortly after through Nordic Games.
... eelmine mäng oli täitsa tore, visuaalselt nauditav ja kuigi story polnud midagi väga uudset, siis vähemalt hoidis mängu küljes kinni kuni lõpuni. Mille kallal aga suure häälega viriseks on action, see oli äärmiselt üheülbaline ja kuigi alguses tekitas monstrumite ilmumine mõnusat ootusärevust, siis väga kauaks seda ei jätkunud. Juba poole mängu pealt, kui mitte varem, muutus kollide nottimine üsna rutiinseks tegevuseks. Olgugi, et aeg-ajalt üritati luua episoodilisi variatsioone erinevate olukordade ja kohtade näol (mis iseenesest olid täiesti nauditavad), taandus kõik ikkagi suht tuimaks tümitamiseks. Olukorda ei teinud paremaks ka peategelase küllalti kohmakas liikumine, õnneks mitte kõige hullem, konsooliportides nähtud hullemaidki, kuid sellegi poolest piisavalt, et mängitavus natuke kannataks. Kollide variatsioone polnud kah kuigi palju, seega jäi pidevalt mulje, et peksad ühtesid samu poisse, kes peale põõsas tukastamist, jälle ennast püsti ajanud. Ilmselt olen ma arvutimängurina liialt ära hellitatud ja ootasin oluliselt mitmekülgsemat actionit, mis ei pruugi sobida aga konsoolimänguritele, kes teleka ees, diivanil lösutades, puldiga mänge mängivad. Siiski ei tahaks kriitikat väga üle paisutada sest selle mängu žanr on praktiliselt välja suremas, viimasel ajal pole just palju üksikmängu pakkuvaid mänge, mis mind lõpuni mängima on suutnud motiveerida, seega kokkuvõttes rahul mänguga ... _________________
DigeBeni, poole kohaga diivani taga lösutava ajusurnud konsoolimängurina võin öelda, et American Nightmare'is saad sa seda sama actionit veel mitu korda rohkem "nautida." Story pool on sellel suhteliselt nõrk ja häälnäitlemine jääb Õnne 13's esinevatele lapsnäitlejatele ka alla.
see kuidas story't loetakse ja esitletakse on seni super. Aga see kuidas mind teise "mapi" tiriti eriti ei meeldinud. Tahtsin veel lehti korjata vms ringi kolada. Hetkel selle vaatlus purgi juures. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Endale käis ka see tirimine alguses pinda, aga sa käid seda sama mapi veel mitu korda läbi, nii et aega kõiki lehti kokku saada on küllaga. Muidu jah suurepärane lisa - jääb ainult loota, et Alan wake 2 ka kunagi ilmavalgust näeb.
Kel pole veel Alan Wake siis olge täna kell 21 ja 22 mu fännilehel FB-s Remedy Games jagas mulle mitmeid võtmeid ja kavatsen kaks Collectors Editioni steami võtit välja jagada ning ka lisaosast!!
http://www.facebook.com/HDTanel#!/ _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.