praegune kellaaeg 22.06.2025 13:50:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
terry
Kreisi kasutaja

|
23.10.2009 19:07:05
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Hea näide teemal "Mängitavus vs. graafika"  |
Video lõpus 2:55 peal on väga imelik raudteesilla hakkiv laadimine. Äkki mälu petab, aga DS'i mängus ma taolist asja nagu ei mäleta. Muidu kõva action ekraanil tõmbas küll framerate kohati maha. Huvitav, kas PSP elab selle paremini üle.
Mis puutub graafikasse, siis PSP oma on ilusam, kuid veidi läilam. Kadunud on selline mõnus comic book style. Mulle just meeldib DS'i versiooni puhul, et kõik 3D objektide servad on joonistatud tumemusta joonega, nagu koomiksites.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.10.2009 19:35:47
|
|
|
PSP on igati võimekam kui DS seega peaks väga puhtalt seda mängu välja vedama. Full 3D'na vedanud ju igasugu head ja paremat välja. GTA LCS ja VCS näiteks.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
23.10.2009 21:11:08
|
|
|
tsitaat: |
Video lõpus 2:55 peal on väga imelik raudteesilla hakkiv laadimine. Äkki mälu petab, aga DS'i mängus ma taolist asja nagu ei mäleta.
|
terry, see jäi mullegi silma ja DS versioonis pole midagi sellist täheldanud (samas mäng pole ka 100% veel läbitud).
P.S mullegi sümpatiseerib "robustne" comic book style rohkem; seega PSP versioon jääb minu poolt soetamata...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|