Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
E30
HV vaatleja

|
28.07.2009 19:05:11
Probleem heliga |
|
|
Tere! Probleem siis selline, et mängudes jne. heli on olemas kui viskab lahti koguaeg Realtek HD Audio Manageri ja näitab et ma olen kaabli ära võtnud ja tagasi pannud, kuigi seda ma teinud ju ei ole. Milles probleem võib olla? Helikaart peaks olema interigreeritud emaplaadile ( GIGABYTE GA-MA74GM-S2H )
|
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
28.07.2009 21:53:24
|
|
|
üks võimalik "lahendus" - "kastidest" linnukesed maha ...
Spoiler 
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arnie2
HV vaatleja

|
28.07.2009 22:30:45
|
|
|
Kui settinguid muutes asi paremaks ei lähe,siis võib juhtuda,et uut helikaarti vaja. Mul omal Gigabyte P35-DS4 ja mikker "kooles maha" (kah integreeritud heli ja mitte mingi näppimine ei aidanud). Lippasin poodi ja ostsin suht esimese ettejuhtuva Chronos'e 5+1 helikaardi (maksis mingi 160 EEKu). Sain mikri uuesti tööle. Praegu töötavad 2 kaarti paralleelselt st. polnud vaja isegi integreeritut disableda ja muideks ka heli on tunduvalt parem - isegi sellise odava junni kohta. Niipalju,kui kuulnud olen,siis integreeritud asjad kipuvad ikka suht kõnts olema.
_________________ Tähtis ei ole see,mida ütled - tähtis on see,kuidas teised sinust aru saavad! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
E30
HV vaatleja

|
28.07.2009 22:57:53
|
|
|
insekas, Tänan kuid tegelikult ei saanudki teada kas selles asi oli. Kuna vahepeal paar tundi arvutis ei olnud ja kui tagasi tulles korra CSi sai proovitud oli kõik korras. Igaks juhuks ei hakka midagi näppima, pärast läheb uuesti p*rsse
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
E30
HV vaatleja

|
24.10.2009 22:21:14
|
|
|
Tere! Taas mina oma heli probleemiga, seekord täpsemalt siis mikriga. On mul mingist ajast jäänud Zalmani mikker mis on täiesti töökorras kuid minu arvutis ei taha tööle hakata mitte kuidagi. Sõbrad kuulevad ainult sahinat ja muud imeliku heli .. Milles probleem võib olla ? Ise kui salvestan on küll kõik jumala korralikult kuulda ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|