praegune kellaaeg 20.06.2025 06:41:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andrers007
HV vaatleja
|
15.10.2009 08:43:52
Jama heliga!!! |
|
|
Emaplat MSI KT4AV (MS-6712) helikaart inegreeritud Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio
Pobleem selline: Peale windows xp sp2 arvutisse installimist panin peale ka Realteki driveri WDMA404
algul oli kõik OK,aga peale windowsi updati kadus heli ära .kuigi näitab et driver on olemas windows playriga mängimisel ilmub kiri - sound device bla bla bla puudub. Biosis on näha et helikaart on lubatud.
Olen selle korduva jama pärast tõmmanud windowsi uuesti pealeja jälle natukeseks ajaks on korras,aga sellest on juba siiber ees kogu protsee algusest lõpuni läbi teha.
Aidake.
PS. ThreatFire nim viirusetõrje ütleb uute driverite installimisel et tegu viirusega (ÕUDNE PARANOIA)
installisin ka Canoni scannerit siis ilmus kiri et windows ei toeta seda Driverit võib kahjustadav edaspidist tööd jne. regin installi ikkagi vägisi lõpuni ja kõik oli Ok.Sama lugu on olnud ka WDMA404 audiodriveriga
Olen seda juba niipalju kordi teinud et on tõelliselt kopp ees .
Interneti avarustes ringivaadates tundub see probleem olevat ka teistel.
Keegi sai abi sellest kui pani helikaarti teise zloti (teise kohta).aga mul on helikaart integreeritud.
Tänud abi eest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.10.2009 09:27:29
|
|
|
Lihtsalt installid asjad vales järjekorras, muud ei midagi.
1. Kõigepealt pead installima HD-Audio draiveri.
2. Seejärel alles n-ö Audio draiverid.
Nii, et uuri lähemalt draivereid - sealt näed, et Audioga seotud draivereid on 2, üks siis HD, teine Audio.
Ja see, et Windowsi uuendus SP3 asja ära muudab, on ka loogiline, kuna SP2-s töötab n-ö "tava-audio", aga SP3-s aga HD-Audio.
Nüüd pead siis tegema nii, et kustutad kõik audioga asjad ära ja siis installid asjad õiges järjekorras.
Ning lisaks tasuks tirida Realteki kodukalt uusim Audio-draiver, kuna see sisaldab korraga juba HD-dravierit ja Audio draiverit.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
15.10.2009 15:18:18
|
|
|
huvitav miks realtek ise siis ei liigita seda alc655't hd audiote hulka vaid ac97 sekka...
mitte et mul siit eemalt miski retsept jama vastu oleks aga see hd-audio draiver peaks olema vajalik juhul kui on ka tegemist hd-audio rauatükikesega.
praegu tundub, et kaasvõitleja tahanteada läks veidi hoogu jutuga.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrers007
HV vaatleja
|
16.10.2009 00:09:09
|
|
|
pealuu kirjutas: |
huvitav miks realtek ise siis ei liigita seda alc655't hd audiote hulka vaid ac97 sekka...
mitte et mul siit eemalt miski retsept jama vastu oleks aga see hd-audio draiver peaks olema vajalik juhul kui on ka tegemist hd-audio rauatükikesega.
praegu tundub, et kaasvõitleja tahanteada läks veidi hoogu jutuga. |
Kokkuvõttes ei muutu midagi.
Proovisin ka neid uusimaid draivereid ,aga ei midagi.
Kas peaks ostma uue mingi odava helikaarti ?
Taastasin ka proovix arvuti varasemad settungid siis korrax oli ja varsti kadus ja kogu moos.
desktopi all servas on mingi soundman nimeline ikoon aga sellest ei ole kasu midagi.
arvuti mingi neli aastat vana.
aeg vist uus kast muretseda.
Ok tänud et viitsisite mu virisemise ära kuulata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|