praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reixx
HV veteran

|
06.10.2009 13:10:10
Harmony One+dream+pana plasma probleem |
|
|
Tere,
Ehk on kellelgi kasutusel Harmony One universaalpult ja oskab nõu anda.
Nimelt probleem järgmine (õigemini 2 muret):
1) Pult ilusti ära progetud ja toimib nii teleriga, võimendiga, digiboksiga. Kuid kasutusel Dreambox 800 ja dreamil kanaleid vahetades, viskab koguaeg 2 kanalit korraga, samuti menüüs liikudes viskab üle ühe. Mulje selline, et pult saadab signaali liiga kaua ning jõuab visata mitu rida järjest. Olen proovinud seadistada "delay" aegu, nii 0 ms, kui ka 100 ms, kui ka rohkem. Abi ei ole. Orig. dreami puldiga töötab ilusti.
2) Teine mure järgmine: Kasutusel Panasonicu plasma teler TX-P46G10. Harmony One täidab kõiki funktsioone, kuid ei lülita telerit sisse. Olen aru saanud sellest, et originaalpuldiga tuleb hoida u 1-2 sekundit power nuppu all, siis lülitab teleri sisse, aga Harmony One ei saa hakkama. Kui Harmony One-ga üritan lülitada, siis telekal korra tuluke vilgatab kuid ei käivita. Olen samuti üritanud sättida "delay" aegu, kuid ei midagi. Samas kui olen pulti uuendanud, siis peale seda justkui lülitab sisse, kuid läheb mingi aeg mööda (tund, kaks), siis enam ei lülita.
Loodan, et saan abi andvaid vastuseid!
Lugupidamisega Reixx!
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
06.10.2009 16:03:28
|
|
|
2) proovi hoida all mõnda kanalinumbrit sisselülitamiseks.
_________________ |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
06.10.2009 17:03:17
|
|
|
ei lülitu sisse!
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
07.10.2009 00:24:16
|
|
|
Endal on panasonic 37" X10 Plasma. Proovi teleril ökonoomsusrežiim maha võtta, juhul kui sellel mudelil kasutusel on. Teleris olev valgusandur võib tekitada korduslülitusi dreamboxile (elioni digiboxil läks mul igatahes paremaks).
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrxx
Kreisi kasutaja

|
07.10.2009 07:25:48
|
|
|
võid uurida logitechi suppordist. mul on harmony 1000 + LG tv ja logitech Z5500. tekkis probleem et kui seadmed kinni panna, siis andis pult nagu teise käsu juurde ja tv läks alati peale kinni minekut uuesti tööle. kirjeldasin supordile probleemi ära ja siis nad tegid vastavad muudatused puldi konfimise softis ja öeldi et ma lihtsalt uuendaks puldi ära ja annaks teada. hetkel töötab kõik kenasti. viga oli seles et kas seadmete signaalid olid suht sarnased ja hakkasid üksteist segama, või oli seatmetele pöördumise järjekord vale.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|