Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Harmony One+dream+pana plasma probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Reixx
HV veteran
Reixx

sõnum 06.10.2009 13:10:10 Harmony One+dream+pana plasma probleem vasta tsitaadiga

Tere,

Ehk on kellelgi kasutusel Harmony One universaalpult ja oskab nõu anda.
Nimelt probleem järgmine (õigemini 2 muret):
1) Pult ilusti ära progetud ja toimib nii teleriga, võimendiga, digiboksiga. Kuid kasutusel Dreambox 800 ja dreamil kanaleid vahetades, viskab koguaeg 2 kanalit korraga, samuti menüüs liikudes viskab üle ühe. Mulje selline, et pult saadab signaali liiga kaua ning jõuab visata mitu rida järjest. Olen proovinud seadistada "delay" aegu, nii 0 ms, kui ka 100 ms, kui ka rohkem. Abi ei ole. Orig. dreami puldiga töötab ilusti.

2) Teine mure järgmine: Kasutusel Panasonicu plasma teler TX-P46G10. Harmony One täidab kõiki funktsioone, kuid ei lülita telerit sisse. Olen aru saanud sellest, et originaalpuldiga tuleb hoida u 1-2 sekundit power nuppu all, siis lülitab teleri sisse, aga Harmony One ei saa hakkama. Kui Harmony One-ga üritan lülitada, siis telekal korra tuluke vilgatab kuid ei käivita. Olen samuti üritanud sättida "delay" aegu, kuid ei midagi. Samas kui olen pulti uuendanud, siis peale seda justkui lülitab sisse, kuid läheb mingi aeg mööda (tund, kaks), siis enam ei lülita.

Loodan, et saan abi andvaid vastuseid!

Lugupidamisega Reixx!
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 06.10.2009 16:03:28 vasta tsitaadiga

2) proovi hoida all mõnda kanalinumbrit sisselülitamiseks.
Reixx
HV veteran
Reixx

sõnum 06.10.2009 17:03:17 vasta tsitaadiga

ei lülitu sisse!
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 07.10.2009 00:24:16 vasta tsitaadiga

Endal on panasonic 37" X10 Plasma. Proovi teleril ökonoomsusrežiim maha võtta, juhul kui sellel mudelil kasutusel on. Teleris olev valgusandur võib tekitada korduslülitusi dreamboxile (elioni digiboxil läks mul igatahes paremaks).
mrxx
Kreisi kasutaja
mrxx

sõnum 07.10.2009 07:25:48 vasta tsitaadiga

võid uurida logitechi suppordist. mul on harmony 1000 + LG tv ja logitech Z5500. tekkis probleem et kui seadmed kinni panna, siis andis pult nagu teise käsu juurde ja tv läks alati peale kinni minekut uuesti tööle. kirjeldasin supordile probleemi ära ja siis nad tegid vastavad muudatused puldi konfimise softis ja öeldi et ma lihtsalt uuendaks puldi ära ja annaks teada. hetkel töötab kõik kenasti. viga oli seles et kas seadmete signaalid olid suht sarnased ja hakkasid üksteist segama, või oli seatmetele pöördumise järjekord vale.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Harmony One+dream+pana plasma probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.