A 1 steigi lõikasin paksema ja jätsin seest suht tooreks. Ei sobi sellele lihasele üldse. Kohe on nätske. Peab olema vähemalt medium-rare, siis on ülipehme. Pichana puhul on oluline õigetpidi lahti lõigata ka.
Ja köögi panin ka Häckeris enam-vähem kokku ära. Varsti saab hakata paremini (loe: mugavamalt) süüa tegema.
Tegin täna ühe pichana ära. 1,3kg. Mu uus lemmiktükk vist. Lõikasin steikideks ja mõni minut grillil. Kõrvale tegin piprakastet. Kõigepealt sulatasin poris veidi rasva liha pealt. Potist viskasin tükid välja janlisasin ka võid, siis peeneks hakitud sibul, küüslauk, terved pipraterad, loorberi leht ning paari minuti pärast 35% koor peale. Lasin pakseneda ja lasin läbi sõela. Perfect combo.
Tegin täna ühe pichana ära. 1,3kg. Mu uus lemmiktükk vist. Lõikasin steikideks ja mõni minut grillil. Kõrvale tegin piprakastet. Kõigepealt sulatasin poris veidi rasva liha pealt. Potist viskasin tükid välja janlisasin ka võid, siis peeneks hakitud sibul, küüslauk, terved pipraterad, loorberi leht ning paari minuti pärast 35% koor peale. Lasin pakseneda ja lasin läbi sõela. Perfect combo.
tee omale stakehouse
Steakhouse*
Enda jaoks teengi. Paari aastaga teen väliköögi ka valmis. Seni pean tubase teppanyakiga leppima. Ja muidugi grill õues...
See soola panek kobra stiilis on kõige tähtsam _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tegin täna ühe pichana ära. 1,3kg. Mu uus lemmiktükk vist. Lõikasin steikideks ja mõni minut grillil. Kõrvale tegin piprakastet. Kõigepealt sulatasin poris veidi rasva liha pealt. Potist viskasin tükid välja janlisasin ka võid, siis peeneks hakitud sibul, küüslauk, terved pipraterad, loorberi leht ning paari minuti pärast 35% koor peale. Lasin pakseneda ja lasin läbi sõela. Perfect combo.
tee omale stakehouse
Steakhouse*
Enda jaoks teengi. Paari aastaga teen väliköögi ka valmis. Seni pean tubase teppanyakiga leppima. Ja muidugi grill õues...
kurat teadsin küll ja mõtlesin ka sellele, kuid ikka kirjutasin stake
aga tee siis stakehouse, kus teised saavad piiluda, kuidas sa küpsetad - videot sa ju ei jaga _________________ ☠
Vähemalt oskab steiki lõigata.
Viimati Wagenküll kokk jättis rõveda valge rasvase ääre külge 22€ tükile.
See rasv ongi see, mis aitab lihal mahlaseks ja maitsvaks saada. Grillida tuleks alati pigem rasvaga. Taldrikul lõikad ära kui sulle ei meeldi. Mõnele meeldib. Ma võtan ka mõne tüki rasvaga ja mõne ilma. Pichana on klassikaliselt ikka rasvaäärega, aga ma pole veel rasvaga nii harjunud. Aga mõne tüki ikka sõin rasvaga ka. Aga jah, rasv peab olema ka mõnusalt kuuma saanud, ei tohi olla valge ja rasvane vaid pigem krõbe.
Tavaline odav siiriuse kebabipraad on ka väga ok
Eile pidasin päeva vastu, nüüd võtsin kohe hommikul söögi.
Tegelikult tahtsin teisest kohast, aga too pole enne 11-12 avatud.
edit: kommentaar selle liha-pildi kohta, mitte jäätise.
Johhaidii, ega see mingi supiliha pole, mis pehmeks ei lähe. Kvaliteetse lihaga on nii, et kui halliks küpsetad, läheb nätskeks.
Kas asjatundmatud ja muidu rumalad võiksid mitte postitada ja oma arengutaseme seega enda teada jätta? Mis kuradi pooltoores? Veiselihal on küpsusastmed. Medium rare ei tähenda, et liha on pooltoores. Seda ei tõlgita otse. Well done võib näiteks tõlkida kui saapatald. See ei ole hästi tehtud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.