Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (Ratchet & Clank: A Crack in Time in most PAL regions) is an upcoming platform-shooter video game in development by Insomniac Games and to be published by Sony Computer Entertainment. It is the sequel to Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction and also Ratchet & Clank Future: Quest for Booty and is the conclusion of the Future trilogy. The game is scheduled for release on PlayStation 3 in North America on October 27, 2009. Release dates for the rest of the world have not yet been announced.
Sama siin . Jubedalt meeldib see mänguseerija. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Siis naudi, kaua veel nautida annab, sest kui Insomniaci uskuda, siis võib A Crack in Time olla viimane mäng seerias.
Juheks tähelepanu ka sellele, et Euroopa väljalaske kuupäev on siiski 4. november. Ning mängu pealkiri on meil lihtsalt (kõigis PAL regioonides, tähendab) R&C: ACIT (ilma Future'ita). Mängu karp näeb välja selline PAL regioonides:
_________________ Mängude arvustused
jah ma tean et see on viimane seerias, ma vist arvan viimane FUTURE seerias, arvan et kindlasti tuleb neid osi veel _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
ACIT on nüüdseks siis ka kogu Euroopas väljas, nii et ehk on mõni juba näpud külge saanud. Mõned muljed kuluksid ära küll. Endal läheb veel kahjuks veidi aega enne kui ise mängu omanikuks saan.
endal siis läbitud 2 päevaga...lihtsalt ei saanud pulti käest naine kah juba virises et olen sõltuvuses jms IRW igatahes priima mäng ja kindlasti võtan juba varsti uuesti käsile, trophyd ju vaja kokku korjata
PS! tundus lühem kui Tools of Destruction
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.