Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Kontron ePCI 101 boot märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
asustatu
HV vaatleja
asustatu

sõnum 08.10.2009 09:24:49 Kontron ePCI 101 boot vasta tsitaadiga

olen mõistatuse ees
toode nagu topiku ülaservas, Kontron ja kahtlemata vaid sellele tootjale iseäralike omadustega
mitu tundi läinud et tavaliste nippidega üritada plaat üles joosta, kuid seni edutult, ekraan must
toiteplokiks kasutan lülitiga ATX-i(mitte üks ainult proovitud loomulikult)
lülitades toitekas läheb käima, LED annab elu tunnused rohelise tulega välja ja sinna see jääbki
peale startinud toiteka ja sirava tulukese eimiskit, ei heli, ei kirja ekraanil, hiir samuti ei võta laserit üles
netist naljalt andmeid ei leia asja pihta. kõik mis saadaval, olen juba sikutanud, lisaks standard manualile

öö selliste süte peal ümber maganud ärkasin mõttega, et äkki on mobo-l kusagil 5V ahelas lühis
huvitav lisa meenus hetkel, kohe alustuseks juhtunust:
niipea kui sai IDE kaabel millegagi külge, hakkas toitekas relee(oletus) plaksuma tsükliliselt, tulukesi ei mõjutanud
et siis lisaks süttis ka kohe teine LED mobol, punane, teise kõrval, ometigi perifeeria eemaldamisel märgid kadusid
taaskord olgu öeldud, kogu perifeeriamajandus, kaablid kaasa arvatud, on korralik, kõrval teise moboboga testitud

küsimus oleks järgmine:

materjalide hulgas on välja lugeda "BIOS fallback" mingis veidras vormis, olen hetkel ebatäpne, aega vähe, kohe tööle
on teist kellelgi kogemust Kontroni värgensitega selles kontekstis?
kas saab olla, et BIOS peitu poeb kuni mingi "käimatõmbamiseni"?
on see võimalik, et piirati toidet perifeeriale mingi kaitsefunktsiooniga?
et mingi üksainus port jäetakse AINULT sellele omase "floppy-boot" funktsiooniga?
vähemalt mulle jäi selline põgus mulje
tunnistan, et võiksin ka nädal netis kaevata ja küllap lõpuks leiakski kusagilt midagi
samas, ehk saab siiski lihtsamalt ja kellelgi siin on isiklikku kogemust kaasa rääkida
tänud ette, juhul kui

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Kontron ePCI 101 boot
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.