praegune kellaaeg 18.06.2025 01:14:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomz
HV veteran

|
14.09.2009 14:36:09
Probleem viiruse/viirustega |
|
|
Terv,
Pidevalt kasutan NOD32.
Nüüd installisin peale AVG, mille sõnul on mitmed asjad viirused, mida NOD32 viirusteks ei pea.
Probleem hakkas sellest (vbl oli midagi enne ka, mida no32 ei leia), kui külastasin ühte kodulehekülge, mis omas viirust (kodulehe omanik oli asjaga jännis ja tellis uut lehte).
Logis on näha, alguses jändasin NO32'ega. Alates 11.09.09 on tegemist selle viiruse poolt põhjustatud ahelreaktsiooniga.
Siis installisin AVG, kes omakorda leidis viiruseid (näiteks ikowin32.exe, mida nod32 viiruseks ei pidanud jne).
Kõige hullem tundub asi olevat agp440.sys failiga, mis on vist süsteemile oluline fail, kuid AVG sõnul on viirusega nakatatud (ning minu arust levitab arvutisse uusi usse)
The file size on Windows XP is 42,368 bytes.
Minu on antud faili suurus aga 96KB.
Kuna tegu on critical system failiga, siis AVG seda eemaldada ei saa... Mis ma peaksin tegema?
Täielik hämming
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.09.2009 14:40:07
|
|
|
Pane see ketas teise arvutisse, kus mingi korralik antiviiruse proge olemas ja lase seal ketas üle.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
14.09.2009 14:47:26
|
|
|
nu on ka selline asi nagu avz antivirus, tee sellega logi ja saada siia vastavasse sticky teemasse. agp...mõtled, et viirus kaaperdas videodraiveri faili ära? OMGWTF! i dont think so Mulle tundub, et AVG ei ole ka enam see, mis ta ükskord oli. Ma ise kasutan küll Malwarebytes´i ja Superantispyware´t koos. Siis on veel üks hea proge ja muuseas täitsa tasuta - Iobit Security 360 1.0
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|