22.09.2009 10:05:26
HV Cup 2009, IX-etapp, FK Keskus, 11.oktoober
Kõik saab selgeks juba 11.oktoobril Õismäe FK-keskuses.
Sõit toimub sõltumata ilmast!
Ootame sõitma kõiki, kes on hooajal käe valgeks saanud ja muidugi ka uusi tegijaid
Sõitma pääsevad 30 esimest osalustasu maksjat. Finaalidesse 20 kvalifikatsioonisõitude kiiremat.
Pangalingi kaudu makstes osalustasu viimast korda 350.- Pangalingi kaudu saab maksta 9.oktoobri pangapäeva lõpuni.
Kohapeal sularahas osalustasu 425.-
ESIMENE START KL 12.00. HAKKAME KOGUNEMA KL 11.30
Pärast tulemuste selgumist toimub hooaja lõpetamine ja parimate autasustamine.
Kardisarja peasponsor:
www.arvutikeskus.ee
Kardisarja enim punkte kogunud sõitjatele auhinnad:
Spoiler
I koht 4000 EEK väärtuses kaupa arvutifirmalt Arvutikeskus.
II koht 2500 EEK väärtuses kaupa arvutifirmalt Arvutikeskus.
III koht 1500 EEK väärtuses kaupa arvutifirmalt Arvutikeskus.
Loositav eriauhind HV poolt: 2000 EEK väärtuses loositakse välja kõigi võistlejate vahel,
kes on saanud tulemuse vähemalt kaheksal etapil.
Eriauhinna loosimises ei osale võistlejad, kes omavad või on omanud Eesti
Kardispordiliidu võistlejalitsentsi.
Lisaauhinnad HV poolt 5-le parimale sõitjale:
I koht - 700 HV krediiti + 2 aastat tasuta Vaba Mikrofon postitusõigust.
II koht - 500 HV krediiti + 2 aastat tasuta Vaba Mikrofon postitusõigust.
III koht - 300 HV krediiti + 2 aastat tasuta Vaba Mikrofon postitusõigust.
IV koht - 200 HV krediiti + 1 aasta tasuta Vaba Mikrofon postitusõigus.
V koht - 100 HV krediiti + 1 aasta tasuta Vaba Mikrofon postitusõigus.
Eriauhind parimale uustulnukale!
Kõikidel etappidel 3 le parimale medalid!
Kindel oma osalemises ei saa olla, sest etapp on sünnipäevaga täpselt samal päeval. Aga iga hinna eest proovin tulla!! _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
No Tanel käib sealt ka ju HV's. Selles ei tohiks probleem olla. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Hetkel siiski on probleem ja seniks, kuni registreerimisvorm Nepaalist kohale tuleb, palume registreeruda vanal meetodil:
Palume kõigil tulijatel lihtsalt teemas teada anda ja teeme vahekokkuvõtteid
Registreerumiseks võib saata ka PS-i zoomski le või Riivo77 le.
Arvatavasti tuleb segane ilm ja põnev etapp.
Tundub, et enamusel osalejatel on viimasel etapil jäänud eesmärgid, mida täita ja põnevust jagub.
Mina võtsin hooaja alguses eesmärgi võita sel hooajal 1 etapp ja see on seni tegemata.
Teise koha saavutamiseks sarja kokkuvõttes pean kindlasti pääsema A-finaali ja lõpetama seal eespool vik1ng it, eeldusel et kumbki ei saa ühtegi boonuspunkti. (Samas, kui ma võidaksin ja vik1ng on teine, kuid võidab kvali ja sõidab A-finaali kiireima ringi, on kokkuvõttes teine vik1ng.)
vik1ng arvatavasti üritab kiire sõiduga need plaanid omakorda nurjata!
(See ei lähe tal läbi! )
Kui TonyKart võidaks ka selle etapi, siis on ta võitnud sel hooajal kõik etapid, millel ta on osalenud (kokku 8 etapivõitu hooajal) ja ma ei usu, et seda veel kunagi kellelgi korrata õnnestuks.
(Kui järgmisel aastal suudame sarja samas- või paremas mahus korraldada, on stardis kindlasti lisaks paar tublit tegijat ja asi läheb ka eesotsas oluliselt põnevamaks ja segasemaks, mis omakorda annab stabiilse sõidu korral võimaluse üldvõiduks ükskõik kellele. Tuletaks siinkohal meelde, et kui Keke tuli F1 maailmameistriks, ei võitnud ta sellel hooajal ühtegi GP-d! )
Aeronil on hetkel nii eestpoolt- kui jälitajatega turvaline vahe, kuid loodetavasti näeme ka teda ikkagi stardis poodiumikohtade peale sõitmas ja minu- vik1ngi heitlust segasemaks ajamas.
Edasi aga läheb punktitabel hoopis põnevaks ja selge ei ole midagi.
Suht kindel on, et poole hooaja pealt liitunud Hessu läheb lõppjärjestuses punktidega mööda näiteks Tanelist.
Ja kuhu jõuab seni 2 etappi osalenud iguaan kokkuvõttes?
Kas RudiTurbo saab "Aasta Uustulnuka" karika?
Ootan hooaja viimast etappi suure põnevusega ja kõik korraldajad ootavad enneolematult aktiivset osavõttu _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
viimati muutis Andre 01.10.2009 09:56:31, muudetud 1 kord
Ma tahaks hooaja peale ikkagi ühe punkti kätte saada, kuigi tegelikult.. olen ma alati sõitnud lõbu pärast, sest ma olen päris kindel, et minust ei saa konkurenti kiirematele.
Andke zoomskile teada nii kiiresti kui võimalik palun. Mida varem saab asjad selgeks, seda parem. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Mind võib ka osalejate nimekirja lisada _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.