praegune kellaaeg 19.06.2025 00:45:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
itumi
HV vaatleja
|
11.09.2009 19:44:09
boot mgr is missing |
|
|
okei on selline probleem , et arvuti lihtsalt ei boodi vaid ütleb et BOOTMGR is missing ....
nii leidsin siis netist selle kohta inffi C:\Users\user\Documents\boot.mht
tegin täpselt nii nagu seal aga ta ei leiagi windows vistat .. hmm .. ma ei tea .. (proovisin command promp optioniga kah aga see ei aidant , ikka tuli bootmgr is missing)
kui tahtsin windowsi plaati bootida (proovisin kolme erinevat) siis ei tulnud võimalustki et press any key to boot from cd.. lihtsalt tuli see error :S
ma ei tea mis tegema peab .. panin biosest et boodiks cd pealt aga mitte midagi , ainuke plaat mis buudib on see win vista repair aga seal ei leia win vistat ülesse .
ostsin ka uue kõvaketta aga see ütleb et insert boot media and press any key .. panin siis neid plaate sisse aga mitte midagi :S
(cd/dvd drive peab töötama kuna ta luges ju win vista repair disci välja niiet selles ei saa probleem olla)
palun abi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
11.09.2009 23:22:57
|
|
|
Sellise jutu peale küsiks, kas andmed on olulised?
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
itumi
HV vaatleja
|
12.09.2009 19:33:17
|
|
|
airm kirjutas: |
Sellise jutu peale küsiks, kas andmed on olulised? |
ei ole ....
uue k6vakettaga sain win 7 plaadi kuidagimoodi buutima (panin k6ik boot deviced cd/dvd peale)
aga see plaat oli kahjustatud ma arvan niiet andis mingi errori (ei m2leta mille )
täna proovin vistat .
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|