Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.09.2009 17:41:26
Windows ja programmid eri partatsioonidel ja virtuaal PC |
|
|
1. Kas on hea mõte teha nii, et isntalliks windowsi ühele partatsioonile, mis jääkski ainult op süsteemi jaoks ja kõik muud programmid ja installimised lähevad teisele partatsioonile Prgrammid kausta näiteks? Teeb see arvuti stabiilsemaks, kiiremaks, turvalisemaks või pigem vastupidi?
2. Kui mul on arvutis virtuaal pc ja see nakatub viirusega, kas see viirus pääseb ka õigesse op süsteemi või on virtuaal pc piisavalt kaitstud, et viirust mitte välja lubada?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
17.09.2009 17:53:01
Re: Windows ja programmid eri partatsioonidel ja virtuaal PC |
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
2. Kui mul on arvutis virtuaal pc ja see nakatub viirusega, kas see viirus pääseb ka õigesse op süsteemi või on virtuaal pc piisavalt kaitstud, et viirust mitte välja lubada? |
virtuaalmasin on täiesti eraldiseisev, välja arvatud võrk, kui virtuaalmasin ja host on samas lanis, siis võrgu kaudu liikuvad viirused võivad ka sisse pugeda hosti.. sama asi jagatud kaustadega.. kui oled midagi sellist virtuaalmasinas lubanud, siis selle kaudu võib pahalasi sisse pugeda küll.. muul juhul mitte..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.09.2009 18:21:44
|
|
sander85 kirjutas: |
2. Kui mul on arvutis virtuaal pc ja see nakatub viirusega, kas see viirus pääseb ka õigesse op süsteemi või on virtuaal pc piisavalt kaitstud, et viirust mitte välja lubada? |
virtuaalmasin on täiesti eraldiseisev, välja arvatud võrk, kui virtuaalmasin ja host on samas lanis, siis võrgu kaudu liikuvad viirused võivad ka sisse pugeda hosti.. sama asi jagatud kaustadega.. kui oled midagi sellist virtuaalmasinas lubanud, siis selle kaudu võib pahalasi sisse pugeda küll.. muul juhul mitte.. |
Virtual PC on siis põhimõteliselt sama süteemiga nagu http://www.sandboxie.com/ olev programm...tal on täiesti omaette kettaruum ja ülejäänud ei puutu kui pole võrku.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
18.09.2009 09:48:30
|
|
sander85 kirjutas: |
virtuaalmasin on täiesti eraldiseisev, välja arvatud võrk, kui virtuaalmasin ja host on samas lanis, siis võrgu kaudu liikuvad viirused võivad ka sisse pugeda hosti.. sama asi jagatud kaustadega.. kui oled midagi sellist virtuaalmasinas lubanud, siis selle kaudu võib pahalasi sisse pugeda küll.. muul juhul mitte.. |
Virtual PC on siis põhimõteliselt sama süteemiga nagu http://www.sandboxie.com/ olev programm...tal on täiesti omaette kettaruum ja ülejäänud ei puutu kui pole võrku. |
ma eeldan küll, kuigi ma pole ise seda kasutanud.. endal jooksevad virtuaalmasinad Virtualboxi kaudu.. siiski üldiselt peaks nad kõik samadel alustel olema
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.09.2009 14:11:44
|
|
1. Kas on hea mõte teha nii, et isntalliks windowsi ühele partatsioonile, mis jääkski ainult op süsteemi jaoks ja kõik muud programmid ja installimised lähevad teisele partatsioonile Prgrammid kausta näiteks? Teeb see arvuti stabiilsemaks, kiiremaks, turvalisemaks või pigem vastupidi? |
Tõenäoliselt erilist vahet pole. On küll fragmenteerumise vähenemine (progede pardil ei käi pigev sehkendamine) ning tõenäosus et kui masin kokku jookseb ja failisüsteem kahjustada saab siis ei puuduta see programmide EXEsid, aga need on suhteliselt ebaolulised erinevused.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.09.2009 15:59:24
|
|
|
kasutaja01, partitsioonile, mitte
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.09.2009 20:42:46
|
|
|
laurx kirjutas: |
nüüd kõik kasutavad. |
Mina mitte
Pole ka eesti keele võimalust mul Everestil seega ei saa öelda kas see vääratus on parandatud
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|