praegune kellaaeg 22.06.2025 03:04:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jaanek100
HV vaatleja
|
30.08.2009 03:04:24
Pilt kaob eest poole os laadimise pealt. |
|
|
Lasin maha operatsioonisüsteemi ja tuleb juba ette aken, kus hakkab installima ning järsku pilti enam ees ei ole.
Ma arvan, et midagi muutus partatsioonides. Kuna ma ei tahtnud enam ühte ja ma kustutasin.
Os plaat on originaal, mis oli kaasas dell vostroga. Ma olen varem formatit teinud aga seekord pidi tegema teisiti kuna oli arvutis juba uuem os ja ta ei lubanud lihtsamat teed kasutada.
Asjaga on üsna kiire.
Nb: peale pildi eest minekut ei hakka ennem tööle kui võtad vooluühenduse välja(aku+adapter)
Suured tänud kõigile abistajatele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
30.08.2009 03:18:10
|
|
|
Mis OS'i installid?
Kas äkki ei kuumene üle masin?
Endal kord oli selline probleem tuttava masinaga. Installid katkesid poole pealt (masin seiskus) ja järjest varasemalt.
Lõpuks hoidsin läpparit terve aja käte peal, et õhk hästi liiguks ja sai tehtud.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
30.08.2009 04:02:35
|
|
|
iceincube kirjutas: |
Mis OS'i installid?
Kas äkki ei kuumene üle masin?
Endal kord oli selline probleem tuttava masinaga. Installid katkesid poole pealt (masin seiskus) ja järjest varasemalt.
Lõpuks hoidsin läpparit terve aja käte peal, et õhk hästi liiguks ja sai tehtud. |
ise ka sellises situatsioonis olnud. puhusin jahutuse läbi (kiskusin lahti, mitte niisama ei puhunud lambiaugust sisse ) ja installi ajaks panin nurkade alla plaadikarbid - sai tehtud lõpuks
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanek100
HV vaatleja
|
30.08.2009 20:01:52
|
|
|
Korra oli tõesti liiga kuum ja lülitas end seepärast välja.
Aga leidsin ka teise vea.
Laadisin XP ja sain lõpuks aru, et see vajab natukene ruumi mis on unpartatsioon.
Aitäh kõigile pakkujatele.
Teema võib kinni panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|