praegune kellaaeg 23.06.2025 02:04:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
K3891
HV veteran

|
01.10.2009 00:31:34
Multi-WAN |
|
|
Spoiler 
On keegi kasutanud sellist meetodit erinevate interneti ühenduste kokku liitmiseks?
Kuidas näeb välja idee olemus?
Kuulaks hea meelega kogemustega jutuvestjaid
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.10.2009 06:37:44
|
|
|
oma kogemus on nigel- olen kasutanud nii multiwan riistvara, kui pfsenset.. tulemus, ilmselt oma teadmatusest ning puuduvast sügavast huvist teemaga võimelda, jäi kesiseks.
iseenesest on multiwan mõeldud töötama 2 viisil:
1. ühe välisühenduse ülekoormumise või äralangemise puhul köetakse põhiliiklus järgmisele
2. siseühendusi suunatakse reinevatele välisühendustele
esimese puudus on selles, et pole head töötavat varianti koormuse hindamiseks ning liini ärakukkumise tuvastamiseks- ümberlülimisse tuleb viide
teise puudus on see, et ühe sessiooni paketid võivad liikuda erinevaid välikanaleid mööda ning selle tõttu ei pruugi paljud teenused normaalselt töötada.. lahendus on muidugi olemas-
kriitilisematele teenustele staatilised routingud kindlatesse välikanalitesse, kuid siis võiks ju sisuliselt kõik ruutingutabelitega määrata ja multiwan teenuse nimelist asja mitte kasutada.
mu eelnev kirjeldus ei pruugi olla täpne(puudub akadeemiline võrguteaduste taust), kuid vähemalt nii ma olen nendest puudustest aru saanud
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
ussimuna
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|