praegune kellaaeg 20.06.2025 12:54:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
p2rn4
HV kasutaja
|
12.09.2009 22:07:48
VB + calci macro + abi vaja |
|
|
Ärge küsige miks mul seda vaja on jne. Probleem seisneb siis selles, et mul kusagil 30 push buttonit calcis (openoffice variant excelist) ning ei viitsi igaühele macro teha. Selle asemel tahaks teada, kuidas ma saan kätte tema rea numbri. Kõik need nupud asuvad küll tähe C all, aga erinevatel numbritel (C2-C32). Igaüks peale vajutust peaks suurendama numbrit samas reas ning B veerus olevat numbrit. Et siis paremini selgitada mida ma tahan:
Vajutades nupule C10 suurendab macro numbrit B10-s 1 võrra.
Ühesõnaga mul on vaja koodijuppi, tänu millele ma saan üldse samas reas olevat numbrit suurendada ehk siis annaks nupu positsiooni, mida on vajutatud. Loodan, et tekst liiga keeruliseks ei muutunud. VB on minu jaoks täiesti tundmatu valdkond ja ilma abita seda ära ka ei õpi.
Ette tänades
// p2rn4
_________________ Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best. - Tim Duncan |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|