praegune kellaaeg 20.06.2025 04:34:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
warwas
HV Guru

|
26.08.2009 17:00:15
jQuery DatePicker ja vaikimisi kuupäev |
|
|
Õnnestus komistada mingi imeliku probleemi otsa.
Kui panna input väljale value'ga mingi vaikimisi väärtus, siis DatePicker sellest aru ei saa ja kirjutab sinna vägisi tänase kuupäeva
Näide:
html:
|
<input type="text" value="17.10.2005" name="liitumise_kp" id="liitumise_kp" class="hasDatepicker"/>
|
annab väljundiks
Samas kui ma ise käsitsi kirjutan sinna välja peale mingi kuupäeva ja siis klikiga kalendri välja kutsun, siis on kalender liikunud ka õigesse kohta.
javascript:
|
$(function() { $("#liitumise_kp").datepicker(); $("#liitumise_kp").datepicker('option', 'dateFormat', 'dd.mm.yy'); $("#liitumise_kp").datepicker('option', 'dayNamesMin', ['P', 'E', 'T', 'K', 'N', 'R', 'L']); $("#liitumise_kp").datepicker('option', 'monthNames', ['Jaanuar','Veebruar','Märts','Aprill','Mai','Juuni','Juuli','August','September','Oktoober','November','Detsember']); });
|
DatePicker'il on ka mingi 'defaultDate' nimeline parameeter aga mul pole õnnestunud veel läbi hammustada kuidas seda kasutada...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.08.2009 19:39:30
|
|
|
http://www.kelvinluck.com/assets/jquery/datePicker/v2/demo/
Anna väärtuseks / märgiga sisu ja vaata kas sama probleem esineb.
Samuti võid proovida antud käsku: $('.date-picker').dpSetSelected('01/01/2010');
Kindluse mõttes küsin üle et kas tegu on jQuery datePicker pluginiga või jQuery UI Datepickeriga ?
Edit:
jQuery UI Datepickeri puhul: http://jqueryui.com/demos/datepicker/#option-defaultDate
Ehk siis kas annad ette javascripti Date objekti, numbrid päevades tänasest või stringina numbrite-tähtede kombinatsioon tänasest (näiteks +2y3m et panna 2 aastat ja 3 kuud tulevikku).
Edit2: kui ei ole kumbki neist, siis palun anna link enda pluginile.
Ise soovitaks kasutada võimalusel jQuery UI lisandeid.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
27.08.2009 00:16:05
|
|
|
Tegu on jQuery UI Datepickeriga.
Nii... sain nüüd vähemalt selgeks kuidas JS'is Date'i kasutada.
Aga probleem on endiselt alles. Ükskõik kas ma kasutan Date'i või seda +/- päevade varianti, siis juhtub see, et:
a) tühja 'value' puhul jääb input väli tühjaks ja kalendrit lahti klõpsates on valitud see sama kuupäev, mis ma ennest 'defaultDate' abil määrasin
b) täidetud 'value' puhul täidetakse input väli alati tänase kuupävaga ja ka lahti klõpsatus kalendris on valitud tänane päev
|
|
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
30.08.2009 13:02:35
|
|
|
Suurimad tänud! Tööle sain!
Probleem oli selles, et mul oli 'value' antud formaadis 'dd.mm.yyyy'. Vaatamata sellele et ka datepickeri formaat oli samasugune läks asi lolliks. Kui vahetasin 'value' sarnaseks sinu näitega (st. 'mm/dd/yyyy') hakkas asi tööle (datepickeri formaati ei muutnud).
Aru ma ei mõista miks talle siis see 'dd.mm.yyyy' ei meeldi?
|
|
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|