Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jokker99
HV kasutaja
|
25.08.2009 15:54:56
Otsingusõnade populaarsus. |
|
|
Kas keegi teab, kohta kus saaks hinnata erinevate otsingusõnade populaarsust erinevates otsingumootorites.
Ideaalis oleks midagi sellist, et sisestad sõna või sõnaühendi ja saad vastuseks, kui palju seda otsiti eile, eelmine nädal, eelmine kuu jne...
mootoritest huvitaks eriti neti ja google (ei ole vist väga üllatav??)
Ma mäletan kunagi avaldati isegi igakuiseid tabeleid "most popular search terms" ....
_________________ Vaata filme internatis - Cineve.ee - Telli Hollywood endale koju! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jokker99
HV kasutaja
|
25.08.2009 16:09:19
|
|
|
Google trendsil on minu jaoks kaks puudust:
1. ma ei leidnus kusagilt numbrit MITU korda mingit sõna otsiti ... seal on kõik taandatud 0-100% skaalasse.
2. enamik eesti võtmesõnu annavad tagasi vastuse ... ei ole piisavalt otsinguvolüümi, et graafikut joonistada.
_________________ Vaata filme internatis - Cineve.ee - Telli Hollywood endale koju! |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
linnumees
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
25.08.2009 17:42:41
|
|
|
Jokker99 enda lehe jaoks on hea analüütika programm Google Analytics. Googelda ja saad päris head infot enda lehe kohta. Aga seda minuteada näha ei saa kui palju mõnda sõna on googlest otsitud, Neti puhul nagu viidati saab näha.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jokker99
HV kasutaja
|
25.08.2009 18:51:13
|
|
|
Google analytics on mul peal ... külastusi näen.
Google webmaster tools on ka ja see annab tabeli kujul võtmesõnad millega minu sait on otsingus mitmenda koha peal välja tulnud ... aga selle asemel et näidata mitu korda ühe või teis sõnaga on otsitud on tabelis hoopis protsent ... no ei ole väga informatiivne, et sõna "rutsi reis" otsiti kõigist minu lehte näidanud otsingutest 7% ... kui ma nüüd teaks et see 7% on näiteks 100x siis on motivatsioon pingutada ja optimeerida aga kui see 7% on 7x siis peab muid kanaleid (või võtmesõnu) vaatama.
Kusjuures Google analytics ja Webmaster tools näitavad Clickthrough statse hoopis erinevalt ...
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttali
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jokker99
HV kasutaja
|
25.08.2009 21:33:14
|
|
|
Jep .. see annab juba paremat tulemust .... tegelikult lausa päris head!!
Tänud!!!
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|