Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
17.08.2009 19:45:41
Windows Vista ei lähe käima |
|
|
Mul on selline probleem:
On laptop (Lenovo 3000 N200) millel peal Windows Vista Home Premium. Siiamaani pole ühtegi probleemi olnud, kõik on laitmatult töötanud....kuni tänaseni.
Tulin õhtul koju ja arvuti taha minnes (mille ma olin päevaks sisse jätnud) avastasin, et too ei reageeri millelegi. Pilt oli must ja ei ükski nupp ei andnud mitte ühtgi tulemust. Ainus viis mingit reaktsiooni seadmest välja võluda oli aku tagant ära kiskuda.
Kui seda tegin ja arvuti jälle sisse lülitasin, siis tuli ette mingi Windows recovery asi ja pakkus kaht varianti:
1. Start Windows Normally
2. Mingisugune recovery asi
Olen mõlemat mitu korda üritanud valida ja ainus mis juhtub on see, et ekraani alumisse osta tuleb Vista "loading" graafika (see mida ta näitab kui arvutit käivitad) ning sinna paika kogu asi jääb. Mitte midagi ei juhtu ning jällegi ei reageeri arvuti mitte ühelegi nupuvajutusele. Samas aga hommikul oli kõik ilusti töötanud ja päeval polnud keegi arvutit näppinud.
Oskab keegi öelda milles võib probleem olla ning kuidas seda lahendada? (jättes kõrvale tüütu Windowsi reinstallimise)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
17.08.2009 20:05:47
|
|
|
Last Known Good Configuration ei aita ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
17.08.2009 21:18:51
|
|
|
Kõvakettale võiks näiteks UBCD-l sisalduva ketta tootjale vastava utiliidiga väike ülevaatus teha.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
18.08.2009 06:43:18
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
Last Known Good Configuration ei aita ? |
Kuidas ma selle kätte saan?
Üritasin veel asja korrastada Windows Vista Recovery Disciga aga see ei aidanud.
Kui aga pean halvimal juhul Vista reinstallima, kas keegi oskab öelda kuidas ma oma CD key selle jaoks kätte saan sest kui ma arvuti ostsin siis oli ta juba peale installeeritud ja ma ei saanud kaasa mingisugust Windowsi DVDd. Kas on võimalik lihtsalt tõmmata Vista, kirjutada see plaadile ja siis reinstall teha ning arvuti ise kasutab seda litsentsi/CD key´d millega ta originaalselt oli poe/tootja poolt peale pandud?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
18.08.2009 06:48:36
|
|
|
Proovi safemode-is käima panna, kui saad sisse siis restardi järel peaks saama normal-iga kah
(vähemalt sama probleem endal 7-mes, kui korralikult shutdown-i ei tee vaid kinni jookseb)
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
18.08.2009 17:12:44
|
|
|
Jhael kirjutas: |
Proovi safemode-is käima panna, kui saad sisse siis restardi järel peaks saama normal-iga kah
(vähemalt sama probleem endal 7-mes, kui korralikult shutdown-i ei tee vaid kinni jookseb) |
Proovisin aga pole abi. Kui minna safemode´i siis ikkagi tuleb mulle ekraani alaossa Windowsi loading nupp mis mõne aja pärast kaob ning ekraan on jälle tühi ning arvuti ei reageeri mitte ühegile liigutusele.
Ehk oskab keegi aidata situatsioonis kui mul on ostetud Vista litsens (tuli koos arvutiga) aga mul pole selle DVDd (mida saaks aga vajadusel hankida) ning pole ka mingisugust CD key laadset asja.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
18.08.2009 17:57:09
|
|
|
elgordo kirjutas: |
Jhael kirjutas: |
(vähemalt sama probleem endal 7-mes, kui korralikult shutdown-i ei tee vaid kinni jookseb) |
Proovisin aga pole abi. Kui minna safemode´i siis ikkagi tuleb mulle ekraani alaossa Windowsi loading nupp mis mõne aja pärast kaob ning ekraan on jälle tühi ning arvuti ei reageeri mitte ühegile liigutusele.
Ehk oskab keegi aidata situatsioonis kui mul on ostetud Vista litsens (tuli koos arvutiga) aga mul pole selle DVDd (mida saaks aga vajadusel hankida) ning pole ka mingisugust CD key laadset asja. |
See jutt ei klapi Emb-kumb: kui ostetud, siis on ka võti olemas, või ikkagi pole ostetud
Kutsu mõni oskajam sõber külla.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ik2
Kreisi kasutaja
|
18.08.2009 18:38:42
|
|
|
[quote="XYZ"][quote="elgordo"][quote="Jhael"]Proovi safemode-is käima panna, kui saad sisse siis restardi järel peaks saama normal-iga kah
(vähemalt sama probleem endal 7-mes, kui korralikult shutdown-i ei tee vaid kinni jookseb)[/quote]
Ehk oskab keegi aidata situatsioonis kui mul on [b]ostetud Vista litsens [/b](tuli koos arvutiga) aga mul pole selle DVDd (mida saaks aga vajadusel hankida) ning [b]pole ka mingisugust CD key laadset asja[/b].[/quote]See jutt ei klapi :!: Emb-kumb: kui ostetud, siis on ka võti olemas, või ikkagi pole ostetud :!: :!:
Kutsu mõni oskajam sõber külla.[/quote]
litsentsi kleeps peab olema läpaka all
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
18.08.2009 19:00:45
|
|
|
[quote="ik2"]
XYZ kirjutas: |
litsentsi kleeps peab olema läpaka all |
Leidsin, seal on tõepoolest product key olemas. Tuleb siis vist lihtsalt vastav Vista versioon downloadida ja uuesti installida.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
scream
HV kasutaja

|
18.08.2009 19:04:55
|
|
|
Läpakatel on enamjaolt windowsi install kõvaketta teises partionis.Kui läpaka käima paned siis peaks olema mingi Windows recovry või installiga seonduv asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|