Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
muff
Kreisi kasutaja

|
27.08.2009 19:16:28
Modede omavolitsemine Kasulike näpunäidete alamfoorumis. |
|
|
Keegi kustutab pidevalt ühte minu postitust seal ära kuigi ma ei räägi millestki reeglitega vastuolus olevast, samuti kustutati ära ka ühe teise kasutaja postitus, kes samas teemas teemat arendas.
Teemaks siis Vista kiirendamine.
Minu enda postitust on nüüdseks juba kustutatud 4 korda. Ühe teise mode käest uurisin, kes võib asja taga olla, aga kustutaja on kõik jäljed ära kustutanud väga hästi.
Millest selline kasutajate ahistamine ning absoluutselt ilma mingi põhjuseta postituste kustutamine?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
27.08.2009 19:40:44
|
|
|
Mida sa seal siis kirjutasid?
E:
tsitaat: |
Veider, et mu siia kirjutatud kommentaar on neli korda ära kustutatud ilma mingi põhjuseta.
Seega ma kordan seda viiendat korda.
Ma ei olnud ReadyBoostist selle USB pulgaga varem kuulnud ja aitäh, paistab asi töötavat, mängud jooksevad sujuvamalt. |
Sinna on mõeldud ainult näpunäited ju
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
27.08.2009 20:14:50
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Mida sa seal siis kirjutasid?
E:
tsitaat: |
Veider, et mu siia kirjutatud kommentaar on neli korda ära kustutatud ilma mingi põhjuseta.
Seega ma kordan seda viiendat korda.
Ma ei olnud ReadyBoostist selle USB pulgaga varem kuulnud ja aitäh, paistab asi töötavat, mängud jooksevad sujuvamalt. |
Sinna on mõeldud ainult näpunäited ju  |
Minu vastuseks oligi ReadyBoosti kasutamine, et see toimib, kuna teema algataja ise ei saanud seda tööle. Kuidas mu vastus siis teemale reeglitega vastuolus on?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.08.2009 15:36:43
|
|
|
Readyboost on vista oma teemas kümneid kordi läbinämmutatud lugu, kellel on tast tolku ja kellel ei.......... sõltub masinast, selle konfist. Mine vaidle võitlustandris selle üle kui nii väga hing veel ühte readyboosti teemat nii üliväga nõuab.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
29.08.2009 12:05:42
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Readyboost on vista oma teemas kümneid kordi läbinämmutatud lugu, kellel on tast tolku ja kellel ei.......... sõltub masinast, selle konfist. Mine vaidle võitlustandris selle üle kui nii väga hing veel ühte readyboosti teemat nii üliväga nõuab. |
Kui sa asjaga kursis ei ole, või kui sa vastavat teemat, kus readyboostist juttu oli, lugeda ei ole viitsinud, siis palun ära siia kirjuta.
[Readyboostist on juttu olnud kasulike näpunäidete all ainult ühes teemas, mis ka nüüdseks kinni on pandud arusaamatutel põhjustel ( sama teema kuhu ma oma vastuse kirjutasin).]
Ja samas nüüd tekib küsimus, miks teema üldse lukku pandi. Kas igasugune arutlus seal alamfoorumis on keelatud? Foorumi mõte ongi ju dialoog, mitte monoloog.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.08.2009 13:26:32
|
|
|
Tegelikult pole antud alafoorum mõeldud dialoogiks, vaid just monoloogiks, sest vastasel juhul kaob see hea näpunäide muu infomüra sisse ära ja teema kisub läbuks. Äärmisel juhul on täpsustavad küsimused võimalikud, aga muu on ebasoovitav.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.08.2009 13:57:35
|
|
|
muff kirjutas: |
...Kas igasugune arutlus seal alamfoorumis on keelatud? ... |
Täpselt nii. Arutluseks on muud alafoorumid. Kasulike näpunäidete foorum on kokkuvõtete tegemiseks.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
29.08.2009 15:24:36
|
|
|
Renka kirjutas: |
muff kirjutas: |
...Kas igasugune arutlus seal alamfoorumis on keelatud? ... |
Täpselt nii. Arutluseks on muud alafoorumid. Kasulike näpunäidete foorum on kokkuvõtete tegemiseks. |
Seal läks superfetchi kinnikeeramise üle kõvaks vaidluseks erinevate kasutajate vahel - eks siis ei olnud enam tegu monoloogiga vaid dialoogiga. Mina avaldasin ka sealt oma arvamust ühe teemasse puutuva asjaolu kohta ja siis see on järsku diagnoositud kui spämmpostiks mida kustutada.
Ja kui vastav alamfoorum on ainult mõeldud 1 postitus ( monoloog ) ja lukku, siis miks nii ei käituta kõigi seal olevate teemadega? Ikka läheb ju arutluseks. Sa vaata ise ja uuri seal olevaid teemasid, näiteks see tehasegarantii teema on mingi 3 lehekülge, samas oleks võinud ju asja lukku keerata peale esimest postitust, sinu teooria kohaselt on sellised postitused nagu "ma kasutasin ka tehasegarantiid ja asi töötas " puhas spämm ju. Su argumendid on alusetud ja laest võetud kahjuks.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.08.2009 15:29:58
|
|
|
muff, ma ei saa aru mis sul viga nüüd on? Siin ei ole ju midagi vaielda. Antud teemad ei ole arutluseks mõeldud ja kõik. Juhul kui kusagil teemas on mingi OT mis sulle ei meeldi siis anna sellest vastavate foorumi vahenditega moderaatoritele teada.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.08.2009 16:08:30
|
|
|
Teda ajavad vist segadusse mujalt ümbertõstetud teemad, mida keegi tagantjärele ei puhasta. Ja selline puhastus isegi pole alati üldse võimalik, lihtsalt teema kannataks oma väärtuses sellise tagantjärele puhastamise tõttu.
Aga mis sinna on üle viidud teemad, need juba edasi alluvad näpunäidete foorumi eesmärgile ja reeglitele
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|