Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
maty
Kreisi kasutaja
|
18.10.2009 15:20:47
Port forwardimine |
|
|
Saatsin Elionile kiri, ja nad vastasid et pordid on lahti, kuna kasutan (Äriinternetit).
Aga port forwardida ei oska.
Miks? Sest tahan hostida enda serverit. Mänguserver on San Andrease Multiplayer.
Port forwardimiseks vaja, et keegi saaks joinida serverisse.
Ruuteri model: WBR-3408, vaatasin port forwardite lehel, aga mudelit polnud seal.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
middaigane
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
18.10.2009 16:08:33
|
|
|
Portforwardisin ära, aga andsin IP-d teistele, aga neil näitab et server ei tööta.
Aga teamvieweriga olen nõus teha.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
20.10.2009 23:05:19
|
|
|
Forwardisid õiged pordid õigele sisevõrgu IPle ning kaasmängijatele andsid õige välisvõrgu-IP (s.t. tolle mida ruuter näitab, mitte selle 192.168 vms algusega numbri mida IPCONFIG jms vidinad näitavad)?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
sadamson
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
07.11.2009 16:42:17
|
|
|
Ühendus Elioni digitv
Ruuter Thomson TG784
Elionilt sai portide avamist üle nädala tagasi palutud ja pordid peaks olema nende sõnul avatud.
Olen sellest ajast saati üritanud forwardida porti 45454. Windowsi tulemüür suletud, et ei segaks programmi, mis kasutab seda porti. Ühtlasi seadistasin Windows 7 keskkonnas edukalt Local Area Connection (ipv4) nii, et arvuti saaks ruuterilt alati kindla IP, millele ruuteris lisasin uTorrenti kasutamise õiguse ja forwardisin ruuterist pordi 45454.
Enda meelest peaks kõik oleme õigesti seadistatud. Samas kui kontrollin, kas pordid
on avatud lehelt http://www.utorrent.com/testport?port=45454 või Port Checker Tool'iga
väidetakse mulle, et port on kinni.
Soovitusi? :)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
tqz
Kreisi kasutaja

|
07.11.2009 16:53:05
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Ühendus Elioni digitv
Ruuter Thomson TG784
Elionilt sai portide avamist üle nädala tagasi palutud ja pordid peaks olema nende sõnul avatud.
Olen sellest ajast saati üritanud forwardida porti 45454. Windowsi tulemüür suletud, et ei segaks programmi, mis kasutab seda porti. Ühtlasi seadistasin Windows 7 keskkonnas edukalt Local Area Connection (ipv4) nii, et arvuti saaks ruuterilt alati kindla IP, millele ruuteris lisasin uTorrenti kasutamise õiguse ja forwardisin ruuterist pordi 45454.
Enda meelest peaks kõik oleme õigesti seadistatud. Samas kui kontrollin, kas pordid
on avatud lehelt http://www.utorrent.com/testport?port=45454 või Port Checker Tool'iga
Soovitusi?  |
Mul oli täpselt sama lugu, lõpuks saatsin tugi@elion.ee kirja ja selgus et ei olnud pordid siiski avatud (mingi Elioni poolne jama oli). Peale seda sai ruttu korda.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
07.11.2009 22:44:12
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Ühendus Elioni digitv
Ruuter Thomson TG784
Soovitusi?  |
kontrolli telneti kaudu ruuterist ega suunamisi ei ole topelt
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|