praegune kellaaeg 22.06.2025 15:27:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ciryo
HV vaatleja
|
21.07.2009 10:32:50
|
|
|
Nyydseks on saanud nii, et ikkagi toide oli tuharas. Kuradi kurat.
Pole veel j6udnud parandusse viia, aga eks ma räägin mis seda jama p6hjustas. Kui teada saan...
_________________ Macid jäävad macideks!
Aga muuhulgas tegelen sellega siin - http://arqentale.com |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.07.2009 10:43:48
|
|
|
Aga toiteplokid oskavad ise ka rõõmsalt maha põleda või poolpiduseks muutuda. Kas siis mõne kehva detaili tõttu või siis kasvõi liialt suure koormuse tõttu.
Olen toitekaid üksjagu lappinud ja siis on näha, kuidas toited ise omal "vedru välja viskavad". 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ciryo
HV vaatleja
|
29.07.2009 12:06:29
|
|
|
Kui sa neid palju lappinud oled, siis ehk oskad vea andmete p6hjal ehk mingi vihje anda? Ma kahtlustan, et see parandamisele kaasa aitaks, kui v6imalik diagnoos omast käest v6tta oleks:P
EDIT:
No nii, nyydseks lahendus leitud - uus toide:P
Peab ytlema, et minu algne innustus BeQuiet toodangu yle jahtus märgatavalt. Ilus kast, kena kast, väga vaikne kast. Voolu ka annab ja ergonoomiline ning mugav kasutada. Aga klienditeenindus on absoluutne null.
Vestlesin siin Soomes KS-tiedokonepalvelu nimelise hooldus-myygifirmas yhe jorsiga ning ta ütles, et mingi aeg myydi neil väga palju BeQuiet toodangut. Siis hakkas tagasi tulema ja tema hinnangul ca 10-15 tykki 100st tuli just selle veaga - ei käivitu enam kudagimoodi. Läksid k6ik garantiivahetusse ja keegi neid parandada ei osanud. Nende oma myygiarvutistki l6ppes toide sedaviisi otsa. Siis l6petasid nad yleyldse antud valmistaja asjadega kauplemise.
V6tsin yhendust tootjaga, ning peale kahte kirja soostus keegi Marco mulle teatama, et kuna nemad on seal ja mina koos toitega siin, siis nemad ei tunne ennast kohustatuna olevat mitte midagi tegema. Saatsin kolmanda kirja milles teatasin, et kui at least kymnendik toiteid sama veaga tagasi tuleb, siis yks endast lugupidav firma siiski välja uurib, mis ja kuidas, ning minu sooviks polnud mitte raadio teel toite remonditeenuse saamine, vaid vihje - et mis kivi v6i alaldit v6i kondekat ma peaks näppima t6enäolist. Sellele kirjale enam vastust ei tulnud. Ega tulegi.
Niipalju selgus testeriga, et 3,3 tuleb vahvasti, aga 5 ja 12V enam pinnidest esile ei roni. Emaplaadi pistikut ja yhte suvalist molexit testisin vaid...
_________________ Macid jäävad macideks!
Aga muuhulgas tegelen sellega siin - http://arqentale.com |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|