Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
asdbse
HV kasutaja

|
28.07.2009 19:08:14
STV interneti probleem |
|
|
Asun Tartus ja peale tööpäeva lõppu (alates 5-st) muutub internet väga aeglaseks. Mul pakett Saturn NEO (5mbit/5mbit), millega saan kätte 9-10 ajal õhtul Kiirused muutuvad jällegi normaalseks umbes peale 12 öösel. STV pole suutnud selle kohta arukat vastust anda. Kas keegi oskab lihtsalt seletada, milles probleem võib seisneda?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.07.2009 19:44:02
Re: STV interneti probleem |
|
|
Kodulehel kirjas, et "IP aadress- sisemine, staatiline". Ega äkki terve kolhoos selle 5/5 taga pole? Rahvas tuleb koju ja tõmbab toru umbe? Teoreetiliselt ei tohiks olla, mingist optikast ju jahutakse?
Aga kui on 100/100 ühendus, siis jätkub vaid 20-le kliendile täiskiirust. Rahvast ilmselt oluliselt rohkem.
Tegelikult ma ei tea, lihtsalt arvan.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.07.2009 11:34:32
Re: STV interneti probleem |
|
|
asdbse kirjutas: |
Asun Tartus ja peale tööpäeva lõppu (alates 5-st) muutub internet väga aeglaseks. Mul pakett Saturn NEO (5mbit/5mbit), millega saan kätte 9-10 ajal õhtul Kiirused muutuvad jällegi normaalseks umbes peale 12 öösel. STV pole suutnud selle kohta arukat vastust anda. Kas keegi oskab lihtsalt seletada, milles probleem võib seisneda? |
Ülekoormus?
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdbse
HV kasutaja

|
29.07.2009 15:18:36
|
|
|
A.S. - täiesti võimalik
Pailaps - Ülekoormus oli esimene asi, mis mul ka pähe tuli. STV aga ütles, et nendel on mitusada giga varuks ning ülekoormus see kindlasti ei ole.
Arvake veel midagi
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
29.07.2009 16:30:03
|
|
|
Krt ma lasin eile testi mõttes selle sama ühenduse endale paigaldada. Eile polnud kahjuks palju aega täpsemalt uurida, kas saan ka reaalselt selle ühenduse kätte või ei aga täna kindlasti katsetan.
Klienditeenindus ja tehnikute välimus annab küll soovida. Mingid kaks karvast venda tulid uksest sisse ja haisesid higi järgi. Ja anti ainult 2 paberit kätte . Aga õnneks on see, kui ühendus ei peakski normaalselt töötama, siis saab ilma lepingu trahvita lepingu lõpetada
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdbse
HV kasutaja

|
30.07.2009 14:57:02
|
|
|
J2ru - räägi kuidas tulemused on?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
30.07.2009 15:10:15
|
|
|
asdbse kirjutas: |
J2ru - räägi kuidas tulemused on? |
Eilse kohta ei oska küll midagi halba öelda. Keskmiselt oli down 4,6 ja up 4,8 ja testisin erinevatel kellaaegadel seda. Kui õhtul koju jõuan siis võin pildi ka sellest lisada. Ehk see oleneb asukohast ja sellest mis seisus kaabel tuppa jookseb. Või on see mul lihtsalt ajutiselt hea kiirus. Aga loodan, et jääb ikka pidama.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|