Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tarvo86
HV vaatleja

|
26.07.2009 00:09:30
Abi vaja |
|
|
Probleem sis selline: hommikul olin netis wifiga kõik töötas, siis tuli äike- panin arvuti kinni ja kui hiljem tööle panin siis enam sellest ajast siiani ei tööta. Wifi tuli on arvutil off olekus(oranz)... ja paremalt alt kella juurest startribal, see, kust ma enne sain otsida wifi võrke, on üldse kadunud ja pole ka my networks connection all enam. Lisaks sellele veel kella juurest kadund ka see, mis varem näitas kas wifi seade sisse lülitatud või mitte. Oskab keegi öelda, millest selline asi ja milles võib probleem olla? Ei oska ise miskit peale hakata
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pandabeer
HV veteran

|
26.07.2009 00:31:53
|
|
|
Põhimõtteliselt olin samas probleemis ,aga wifiga seoses oli mul antud jama kaabliga internetiga.Tegin nimeliselt ise ruuterile restardi mis andis Samuti paremaid tulemusi . Wifi otsimisega seoses teil mingi ruuter ka on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarvo86
HV vaatleja

|
26.07.2009 00:34:02
|
|
|
Mul KÕU internet kodus ja teine arvuti töötab ilusasti, aga minu oma mitte vaid hoopiski siis selline probleem, ei oska midagi edasi teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pandabeer
HV veteran

|
26.07.2009 00:35:54
|
|
|
tarvo86 kirjutas: |
Mul KÕU internet kodus ja teine arvuti töötab ilusasti, aga minu oma mitte vaid hoopiski siis selline probleem, ei oska midagi edasi teha. |
Teine arvuti kasutab muidu ka kõu ühendust või kuidas ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarvo86
HV vaatleja

|
26.07.2009 00:36:27
|
|
|
jep, täpselt sama ühendust ja samas majas ning isegi samas toas...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pandabeer
HV veteran

|
26.07.2009 00:38:05
|
|
|
jep, täpselt sama ühendust ja samas majas ning isegi samas toas... |
Põhimõtteliselt usun ,et teil siis sediste all midagi paigast ära liigutatud ,et teisel arvutil seda toetust ei taha leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarvo86
HV vaatleja

|
26.07.2009 00:39:38
|
|
|
aga kõige imelikum ju see, et miks mul arvutist kadund my network connection alt ning ka kella juurest see, kust ma võrke üldse otsima saaksin hakata. ja pealegi enne äikest ju mul töötas ilusti kõik ja pärast äikest enam mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pandabeer
HV veteran

|
26.07.2009 00:46:10
|
|
|
aga kõige imelikum ju see, et miks mul arvutist kadund my network connection alt ning ka kella juurest see, kust ma võrke üldse otsima saaksin hakata. ja pealegi enne äikest ju mul töötas ilusti kõik ja pärast äikest enam mitte. |
Hmm.. põhimõtteliselt äkki see seoses siis mingi interneti üheliselt kadumisel või hullemal juhtumil sisse löönud mingisse wifi toetusse .
Proovige tõmmata kontktist kõu ühnduseline süsteem ja ootata natukene ,ning uuesti ühendada ja vaadata mis juhtub.KIndel ei saa olla ,et muudab abilist poolt .Või eemaldada wifi programm arvutist ja insatall uuesti peale teha ,ning testida siis otsingut wifi sõnul
viimati muutis Pandabeer 26.07.2009 01:05:07, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
26.07.2009 23:22:04
|
|
|
Kui arvutil ei näita network connection all enam wifi seadeid, siis võimalused: driverid paigast ära, asi riistvaraliselt kahjustatud, või kõige lihtsam- arvutil nupp, mis wifi riistvaraliselt välja lülitab. Kahtlustan viimast, enda lenovol on selline nupp külje peal. See aitab akut palju kauem hoida, kui wifi väljas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.07.2009 23:32:49
|
|
|
hakkame sellest peale, et teeme teema pealkirja selliseks, nagu ta võis olla " abi vaja seoses wifiga X läpakal" piisaks. okei, ei saa hakkama, aga mainime siis selle vähemalt esimeses postis ära, mis marki läpakas on. " tootja" nime mainimisest jääb ilmselt väheks, tootja võib kasutada erinevaid kaarte. NB! HP paviljunni ( pavilion ) annab siit otside VÄGA PALJU selleteemalisi vasteid, enamati algab juhtmevaba võrgu kadumisega emaplaadi suremine aga see selleks ) edasi võiks abi soovija ka oma profiili KORRALIKULT täita, saaks asvõi füüsilist abi pakkuda ilma asukohta nuiamata: mul vedeleb mõningaid läpakate vihvi kaarte ja ehk tahaks isegi katsetada.. aga noh, kui ei suuda teematki korralikult teha, pole ka eriti mõtet abile loota: klaaskuule ja kohvipaksu tarbime me siin muudeks eesmärkideks. ahjaa, masiantel on kohati selline nähtus nagu tootja garantii, kui see alles on, siis foorumis kiunumine enamasti ei aita, tuleb tootjaga suhelda.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.07.2009 10:36:06
|
|
|
laurx,
Ise arvan, et äike ning network connectioni kadumine on lihtsalt juhus. Parem tuleta meelde, mida sa tegid arvutiga enne kinnipanemist. Kas installisid midagi või uninstallisid.
Win on olemas System Restore, kui see on sisse lülitatud. Keerad paar päeva tagasi ning asi wolla.
PS! Enamustel läpparitel on Wifi eraldi väikse kaardina mida on võimalik vahetada.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
tagasi üles |
|
 |
tarvo86
HV vaatleja

|
29.07.2009 19:24:20
|
|
|
Nüüdseks juba järgi uuritud, et kuna tegemist HP Pavilion'ga siis wifi kadumine on algne märk sellest, et emaplaat hakkab järjekordselt otsi andma. Tõepoolest Wifi eraldi väikese kaardina, kuid asi pidi nende arvutite puhul olema pesas, mida eraldi vahetada ei saa. Ainult emaplaadiga koos saab antud probleemi lahendada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.07.2009 20:05:33
|
|
|
Nüüdseks juba järgi uuritud, et kuna tegemist HP Pavilion'ga siis wifi kadumine on algne märk sellest, et emaplaat hakkab järjekordselt otsi andma. Tõepoolest Wifi eraldi väikese kaardina, kuid asi pidi nende arvutite puhul olema pesas, mida eraldi vahetada ei saa. Ainult emaplaadiga koos saab antud probleemi lahendada. |
Nuh siis HP on endale aretanud samasuguse süsteemi nagu Sony-l on. Peale teatud aja mõõdumist läheb seadmes midagi katki ning parandamine läheb kallimaks, kui uue ostmine. Jaapanlaste poolt nimeks saanud "Sony Timer"
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
29.07.2009 21:13:39
|
|
|
kaks aastat on neil junnidel garantiid, arve näppu ja servicenetti uut plaati saama. ainult kui sealt ära hakkad tulema, pane arvuti kohapeal käima ja veendu, et asi töötab.
lisaks oleks olnud mõistlik siit või googlest otsida oma paviljunni marki, oleksid sattunud mammuteemale siinsamas HV s, kus sedalaadi probleeme juba pea poolteist aastat mämmerdatakse.
sedalaadi " timerit " kannab lisaks paviljunnidele ja sonyle ka AMILO nimeline tootesari.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.07.2009 22:00:31
|
|
|
HP-l taimer arvestab aega valesti . Neil see alles katsetamis järgus. Sony-l on alati peale garantii möödumist seade läheb katki.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
30.07.2009 00:11:33
|
|
|
laurx kirjutas: |
tsitaat: |
alati peale garantii möödumist seade läheb katki
|
enamasti lähevad kõik asjad katki, ainuke argument on millal. |
Kuule vaidleks vastu. 80, 90ndate asjad peavad vastu siia maani.
Sony point on just see, üks kõik mis tech. on tegemist, asjad lähevad rikki alati peale garantii läbisaamist ning tavaliselt on möödunud paar kuud alles sellest garantii läbisaamisest. mitte aasta või rohkem.
Muidu firma on hea aga sellepärast hoian eemale nüüd sellest.
Muideks peaks tõdema jah, tänapäeval uued asjad lähevad kohe parandusse. Praaki tehakse palju.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
30.07.2009 00:16:17
|
|
|
jaa. ma tean seda kõike, on olnud omalgi päris palju kokkupuuteid 10 aastat vanade ja laitmatult töötavate ketastega jms aga häda selles, et teema on hetkel kohtuavalt vananenud..
tsitaat: |
Praaki tehakse palju.
|
praaki tehakse sama palju, suurenenud on mahud, marginaal on vähenenud ja kontrolli arvelt hinda alla lastud, koduarvuti ei maksa enam sama palju kui maja.
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
02.08.2009 21:46:57
|
|
|
tarvo86, kus asud ja mis mudeliga täpsemalt tegu sul selle hp pavilioniga. sel 100% kindel et kui wifi kaob siis varsti see omadega õhtal
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
|