praegune kellaaeg 17.06.2025 21:22:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
akk
HV kasutaja
|
11.10.2011 01:57:28
|
|
|
Ma sain ka lõpuks sellele mängule käpad taha, aga väike üllatus oli ka karpi avades. Teadupärast on XBOXi versioon kahel plaadil. Mingil põhjuselon aga mul teine plaat karpi visatud kileümbrise vahel, selle asemel, et duubelkarpi kasutada! Netis kähku ringi vaadates paistis et mõnel on ikka mäng ka ilusti duubekarpi pakendatud. Mõnel veel siit mäng ümbrikus?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanamana
HV kasutaja

|
12.10.2011 17:37:41
|
|
|
akk kirjutas: |
Ma sain ka lõpuks sellele mängule käpad taha, aga väike üllatus oli ka karpi avades. Teadupärast on XBOXi versioon kahel plaadil. Mingil põhjuselon aga mul teine plaat karpi visatud kileümbrise vahel, selle asemel, et duubelkarpi kasutada! Netis kähku ringi vaadates paistis et mõnel on ikka mäng ka ilusti duubekarpi pakendatud. Mõnel veel siit mäng ümbrikus? |
see on küll päris ebameeldiv üllatus... mul on see mäng tellitud, aga PS3le nii et seal arvatavasti ainult 1 plaadi peal, blu-ray
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
12.10.2011 18:26:44
|
|
|
tsitaat: |
mul on see mäng tellitud, aga PS3le nii et seal arvatavasti ainult 1 plaadi peal
|
On,on - nii tavaline, kui LE...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|