Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rubic
HV vaatleja
|
17.06.2008 10:15:24
outlook 2003 contactid |
|
|
Oskab keegi öelda milles probleem.
Ei saa uusi kontake luua ega ka vanu muuta...viskab errori: The messaging interface has returned an unknown error. If the problem presists, restart Outlook.
On installitud mitu korda uuesti ja SP -d peale pandud aga ei ikkagi midagi. Samuti millegi pärast ei näita kontakt listi mis on Exchange Serveris üleval juba.
Miskit lahendust pole ka netist leidnud:(
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
17.06.2008 14:56:43
|
|
|
Installida uuesti proovisid aga uut profiili ka luua proovisid?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.06.2008 15:17:28
|
|
|
Sellist viga loopis mul siis, kui .pst failid sai lihtsalt peale uut installi tagasi kopeeritud. Kui aga kasutada importi, siis seda problat enam ei esinenud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
29.07.2009 13:15:12
|
|
|
kas .pst fail sisaldab ka Adress Book'i? Ma kopeerisin omal .pst faili ühest arvutist teisse ja vaatasin, et kontaktid tulid kenasti kaasa, kuid mingil põhjusel ei oska Outlook enam poolikult sisestatud eposti aadressi minu eest ära lõpetada. Kas .pst failist kuidagi aadressiraamatut extract'ida ei saa, sest vana arvuti on ringi installeeritud ning juba mõnda aega kasutuses olnud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
29.07.2009 13:19:41
|
|
|
Kas lihtsalt kopeerisid ja avasid selle pst või importisid? Esimesel juhul peaks sul olema 2 addressbook'i ja outlook kasutab hetkel ainult esimest
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
greene
HV kasutaja
|
29.07.2009 13:39:57
|
|
|
mightythor kirjutas: |
kas .pst fail sisaldab ka Adress Book'i? Ma kopeerisin omal .pst faili ühest arvutist teisse ja vaatasin, et kontaktid tulid kenasti kaasa, kuid mingil põhjusel ei oska Outlook enam poolikult sisestatud eposti aadressi minu eest ära lõpetada. Kas .pst failist kuidagi aadressiraamatut extract'ida ei saa, sest vana arvuti on ringi installeeritud ning juba mõnda aega kasutuses olnud? |
Kui sa tahad et sul need aadressid ka teises arvutis ära lõpetaks, siis pead oma meili cache faili kaasa võtma. oli vist .nk2 lõpuga see. Minul masinas on see fail nimega outlook.nk2 ja asub sinu profiili all see. Teekond oleks järgmine:
C:\Documents and Settings\PROFILENAME\Application Data\Microsoft\Outlook\
Aga teema algsele probleemile ütleks isegi et ilmselt viga profiilis, võiksid proovida kustutada ära oma praegu profiil ja siis teha uus. Aga ennem kindlasti veendu et sul on olemas backup pst faili näol just in case ja see outlook.nk2 faili koopia ka paha ei teeks
_________________ Nalja nabani |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
29.07.2009 14:36:43
|
|
|
tsihh kirjutas: |
Kas lihtsalt kopeerisid ja avasid selle pst või importisid? Esimesel juhul peaks sul olema 2 addressbook'i ja outlook kasutab hetkel ainult esimest |
lihtsalt kopeerisin ning teises arvutis importisin Fail --> Andmefailide Haldus --> Lisa. Hetkel on tõesti kaks "Kontaktid" moodulit, kus üks on täiesti tühi ning teises on mul kontaktid olemas. Paraku aga on need kontaktid ilma eposti aadressiteta ja kui ma näiteks kellegi vanale tuttavale uut kirja alustan, siis poole eposti aadressi sisestamisel mulle mingeid valikuid ei pakuta. Kui ma ei eksi, siis on Outlook'is selline võimalus iseenesest olemas, et Address Book ja Contacts on omavahel yhendatud. Minul ilmselt polnud sedasi... Samas on veel mingeid ideid?
greene kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
kas .pst fail sisaldab ka Adress Book'i? Ma kopeerisin omal .pst faili ühest arvutist teisse ja vaatasin, et kontaktid tulid kenasti kaasa, kuid mingil põhjusel ei oska Outlook enam poolikult sisestatud eposti aadressi minu eest ära lõpetada. Kas .pst failist kuidagi aadressiraamatut extract'ida ei saa, sest vana arvuti on ringi installeeritud ning juba mõnda aega kasutuses olnud? |
Kui sa tahad et sul need aadressid ka teises arvutis ära lõpetaks, siis pead oma meili cache faili kaasa võtma. oli vist .nk2 lõpuga see. Minul masinas on see fail nimega outlook.nk2 ja asub sinu profiili all see. Teekond oleks järgmine:
C:\Documents and Settings\PROFILENAME\Application Data\Microsoft\Outlook\ |
ok...uurisin veel ise kah ning lisaks .nk2 failile kasutab Address Book mõningatel juhtudel .pab faili. Ühesõnaga on Address Book justkui konteiner, mis koondab kas siis kontaktidest, .pab ja/või .nk2 falidest info. Kas aga on olemas mingit programmi, mis skanneerib minu .pst faili ning oskab selle najal koostada eposti aadressitest kas siis .pab või .nk2 faili.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|