Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
J2ru
HV kasutaja

|
23.07.2009 11:11:57
Offer Remote Assistance |
|
|
Hei,
Kasutan windows xp pro koos sp2'ga. Ja mure selles, et oleks vaja kasutada Offer Remote Assistance. Olen määrnud õigused, kes ligi saab (gpedit.msc). Windowsi enda tulemüüris olen vajalikud pordid lahti keeranud ja lisanud ka ligpääseva inimese nime. Kui isegi tulemüüri kinni keeran, siis ei see süsteem ei funksi.
Olen vaadanud ka windowsi enda tulemüüri logisi ja seal ma ei näe,et midagi kinni peetakse.Kui sisesta IP siis vastuseks saan "Permission denied).
Oskab keegi head abi anda?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
23.07.2009 17:13:27
|
|
|
Kasuta TeamViewerit, LogMeIn vms.
Nendega reeglina probleeme pole.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
23.07.2009 17:20:50
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Soovitused ka TeamVieweri poolele |
Olen kasutan ka TeamViewerit aga mitte tööl vaid kodus. Aga samas ei näe mõtet selle kasutamiseks kui win on oma soft selleks olemas. Mida vähem programme on seda parem ju.
Sooviksin ikkagi abi veel saada
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
23.07.2009 17:50:02
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Tavaline winni remote desktop siis. |
Asja mõte on selles, et kui Mina asun punktis A ja teine punktis B, et siis saaks ühel ja samalajal pilti ees hoida. Et teine näeks mida ma teen.
See värk tuleb kuidagi tööle saada ilma igasuguste muude jubinate!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
23.07.2009 20:01:19
|
|
|
Minu teada ei ole selle Windows Remote Assistance jaoks küll vaja teha mingeid kontosid.
Proovisin siis selle ära, küsis vaid parooli ja tegi mingi faili, mis tuli saata teisele osapoolele. Selle faili käivitamisel küsiti parooli ja pärast ühenduse lubamist oli ühendus kenasti olemas.
Ma ei pidanud ka tulemüüris absoluutselt midagi näppima.
Testisin varianti, kus "abi paluja" oli Vista 64bit ja "abi andja" XP Pro 64 bit
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
24.07.2009 12:11:19
|
|
|
Tundub, et kasutajaõigustega on seotud asi. Tavaliselt windows jonnib file and printer share peale, kui mõlema masina windowsi kasutaja ja parool ei ühti.
Ei tea kas remote assistantis sama asi kehtib.
Prooviks võid teha aidatava masinasse sama kasutajanime ja parooliga kasutaja, nagu on aitaja masinas.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Drake
Kreisi kasutaja
|
24.07.2009 12:23:32
|
|
|
Kui remote assistance on lubatud ja kasutaja ise requestib üle MSNi abi, siis peaks ühendus igal juhul loodama.
Vanakooli õpetus:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457004.aspx
d.
_________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel- |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
24.07.2009 13:39:40
|
|
|
svenman kirjutas: |
Tundub, et kasutajaõigustega on seotud asi. Tavaliselt windows jonnib file and printer share peale, kui mõlema masina windowsi kasutaja ja parool ei ühti.
Ei tea kas remote assistantis sama asi kehtib.
Prooviks võid teha aidatava masinasse sama kasutajanime ja parooliga kasutaja, nagu on aitaja masinas. |
Ma just kirjutasin eespool, et EI OLE VAJA MINGEID KASUTAJAKONTOSID! Abipalve esitaja peab määrama parooli ja abi osutajale saadetakse failijupp, mille ta käivitab ja kirjutab sinna sama parooli. Selle peale saab abi vajaja ühenduse lubada ja ühendus toimibki. Kasutajanime ei tule kusagil sisestada.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|