praegune kellaaeg 11.08.2025 02:46:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lord Ami
HV veteran

|
23.07.2009 18:36:38
Probleem wifi töölesaamisega |
|
|
Nimelt on mul ühenduseks http://tv.elion.ee/stardipakett.php
Olemas on miskine speedtouchi modem ja tavaline 8 pordiga switch.
Nimelt ei taha wifi ruuter, mille ühendan WAN pordi kaudu switchiga, tööle hakata.
Ühenduseks valid DHCP (auto-ip) ning kui vaadata staatust, ütleb DHCP disconnected. Ehk ei saa modem ja ruuter omavahel läbi? Olen proovinud ka PPoE'd (sipxxx ja parool vaja sisestada) aga PPoE jääbki wifi ruuteri staatuse alla "Connecting".
Samuti olen proovinud WAN porti võtta otse modemist, st Modem to Wifi ruuter. Sama asi. Kas ma teen midagi väga valesti?
Kaasas olevad CDga ei saa confida, kuna kui tuleb see koht kus arvuti püüab leida wifi ruuterit (power taha, lan prodist arvuti porti on ühendus) ei leia ta seda. Olen eelnevalt kõik õigesti teinud, aga ruuterit ta ei leia. Samas 192.168.1.1 kaudu näeb ruuteri confimise lehte.
Mida teha? Modemile kahjuks juurde ei pääse (admin, administrator, 12345 jne kõik läbisegi ära proovitud aga sisse ei lase)
//
Läppar leiab wifi võrgu ülesse ja ühendab ära, aga netti pole.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
lempzz
HV kasutaja

|
24.07.2009 10:19:56
|
|
|
Eeldan, et sul on Speedtouchi ruuter siiski. Kui IE-ga ruuterile ligi ei pääse, siis proovi seda Firefoxiga.
Kui soovid, et WiFi seadmesse tuleks net sisse läbi WANi augu, siis pead seadistama oma WiFi seadme selliselt, et tema poolt tekitatav kohtvõrk oleks 192.168.2.x- ehk siis ei kattuks speedtouchi kohtvõrguga, mis on 192.168.1.x
Teine võimalus on veel selline, et keera WiFi seadmel DHCP kinni ja pista speedtouchist tulev võrgukaabel WiFi seadme LAN porti- sellisel juhul pritsib DHCP-ga aadresse Speedtouchi ruuter.
Loodetavasti on minu selgistus aru saadav
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arnie2
HV vaatleja

|
24.07.2009 10:34:22
|
|
|
Speedol on default kasutajatunnus Administrator (suure esitähega) ja millegipärast ei meeldi jah speedole IE. Mozilla on palju parem
_________________ Tähtis ei ole see,mida ütled - tähtis on see,kuidas teised sinust aru saavad! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
24.07.2009 10:42:06
|
|
|
Elion paneb tavaliselt modemile selle sama SIPXXX kasutaja ja parooli. Kui on ikka nende poolt konfitud.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|