praegune kellaaeg 19.06.2025 14:45:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
15.07.2009 12:12:33
HDD'lt(NTFS) NAND välkmälule(FAT32) kopeerimise probleem |
|
|
probleem on selles, et 99.- eest soetatud FAT32 failisüsteemiga 2GB mälupulgale Windows XP alt suurt hulka multimeedia faile kopeerides(kuskil 400MB ulatuses korraga) annab kopeerimine veateate, et kopeeritavat faili ei suudetud lugeda. Ühtlasi ei saa ma ka mälupulgale midagi muud kopeerida. Kui ma nüüd mälupulga arvutist eemaldan ning tagasi panen, saan sinna uuesti kopeerida- ka seda muusikafaili, millega mul ennem probleem tekkis. Olgu veel lisatud, et probleeme ei tekita mingi konkreetne fail- lihtsalt kuskil ~200MB kopeerimise järel saab mingi suvalise looga selle veateate. Kui ma kopeerin väiksemate hulkade kaupa, näiteks 50MB kaupa kogu 2GB mälupulga, ei ole mingeid tõrkeid. Failisüsteemi mälupulgale olen korduvalt uuesti loonud. Mis seda põhjustada võib? Mingi kopeerimispuhvri küsimus?
viimati muutis mightythor 15.07.2009 12:54:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.07.2009 12:53:28
|
|
|
Tere. Paranda alustuseks oma teema "pealkirja" tekst ära. Kuna pealkiri käsitleb kirjutamist mälupulgalt kõvakettale, tekst aga kõvakettalt kirjutamist mälupulgale.
Tõenäoliselt on tegu mingi odava, kehvakese firma mälupulgaga, millel tekivad suure ja kiire USB2.0 infovahetuse korral "bitierrorid". Nii, et proovi veel mõne teise masina taga ja kui siis ka samu vigu "loobib", siis viska minema ja osta mõne korraliku firma mälupulk. 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
15.07.2009 13:06:11
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Tere. Paranda alustuseks oma teema "pealkirja" tekst ära. Kuna pealkiri käsitleb kirjutamist mälupulgalt kõvakettale, tekst aga kõvakettalt kirjutamist mälupulgale.
Tõenäoliselt on tegu mingi odava, kehvakese firma mälupulgaga, millel tekivad suure ja kiire USB2.0 infovahetuse korral "bitierrorid". Nii, et proovi veel mõne teise masina taga ja kui siis ka samu vigu "loobib", siis viska minema ja osta mõne korraliku firma mälupulk. 8)  |
parandasin pealkirja ära Ma seda just mõtlengi, et mis neid erroreid põhjustada võib? Kas NAND'i puhul on kasutuses mingi puhver või mis neid kopeerimisprobleeme põhjustada saab?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.07.2009 14:52:45
|
|
|
Pigem küll kõige tavalisem, Hiinas asuva "Noname" tehase tootepraak. !4-15 aastane plika, tootmisliini taga mõtles hoopis õhtusest tantsupeost, mitte sellest, kuidas mälupulga elektroonikat korrektselt kinni joota - vms.
Mul on endal pidevas kasutuses mälupulgad 256MB - 4GB ja neid kõik võin kogu aeg kopeerida "servast servani" ilma igasuguste kopeerimisprobleemideta.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|