Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  HDD'lt(NTFS) NAND välkmälule(FAT32) kopeerimise probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 15.07.2009 12:12:33 HDD'lt(NTFS) NAND välkmälule(FAT32) kopeerimise probleem vasta tsitaadiga

probleem on selles, et 99.- eest soetatud FAT32 failisüsteemiga 2GB mälupulgale Windows XP alt suurt hulka multimeedia faile kopeerides(kuskil 400MB ulatuses korraga) annab kopeerimine veateate, et kopeeritavat faili ei suudetud lugeda. Ühtlasi ei saa ma ka mälupulgale midagi muud kopeerida. Kui ma nüüd mälupulga arvutist eemaldan ning tagasi panen, saan sinna uuesti kopeerida- ka seda muusikafaili, millega mul ennem probleem tekkis. Olgu veel lisatud, et probleeme ei tekita mingi konkreetne fail- lihtsalt kuskil ~200MB kopeerimise järel saab mingi suvalise looga selle veateate. Kui ma kopeerin väiksemate hulkade kaupa, näiteks 50MB kaupa kogu 2GB mälupulga, ei ole mingeid tõrkeid. Failisüsteemi mälupulgale olen korduvalt uuesti loonud. Mis seda põhjustada võib? Mingi kopeerimispuhvri küsimus?

viimati muutis mightythor 15.07.2009 12:54:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.07.2009 12:53:28 vasta tsitaadiga

Tere. Paranda alustuseks oma teema "pealkirja" tekst ära. Kuna pealkiri käsitleb kirjutamist mälupulgalt kõvakettale, tekst aga kõvakettalt kirjutamist mälupulgale.

Tõenäoliselt on tegu mingi odava, kehvakese firma mälupulgaga, millel tekivad suure ja kiire USB2.0 infovahetuse korral "bitierrorid". Nii, et proovi veel mõne teise masina taga ja kui siis ka samu vigu "loobib", siis viska minema ja osta mõne korraliku firma mälupulk. thumbs_up.gif 8) beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 15.07.2009 13:06:11 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Tere. Paranda alustuseks oma teema "pealkirja" tekst ära. Kuna pealkiri käsitleb kirjutamist mälupulgalt kõvakettale, tekst aga kõvakettalt kirjutamist mälupulgale.

Tõenäoliselt on tegu mingi odava, kehvakese firma mälupulgaga, millel tekivad suure ja kiire USB2.0 infovahetuse korral "bitierrorid". Nii, et proovi veel mõne teise masina taga ja kui siis ka samu vigu "loobib", siis viska minema ja osta mõne korraliku firma mälupulk. thumbs_up.gif 8) beer_yum.gif

parandasin pealkirja ära icon_smile.gif Ma seda just mõtlengi, et mis neid erroreid põhjustada võib? Kas NAND'i puhul on kasutuses mingi puhver või mis neid kopeerimisprobleeme põhjustada saab?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.07.2009 14:52:45 vasta tsitaadiga

Pigem küll kõige tavalisem, Hiinas asuva "Noname" tehase tootepraak. !4-15 aastane plika, tootmisliini taga mõtles hoopis õhtusest tantsupeost, mitte sellest, kuidas mälupulga elektroonikat korrektselt kinni joota - vms. icon_biggrin.gif

Mul on endal pidevas kasutuses mälupulgad 256MB - 4GB ja neid kõik võin kogu aeg kopeerida "servast servani" ilma igasuguste kopeerimisprobleemideta.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  HDD'lt(NTFS) NAND välkmälule(FAT32) kopeerimise probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.