Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Oww
HV vaatleja
|
29.06.2009 20:17:31
PROBLEEM: Razer Diamondback 3G |
|
|
Ostsin siis vennale ühe kasutatud hiire, probleem siis selles, et paljud vasakunupu vajutused jäävad puudu. Kuskilt jäi silma, et mingid asjad on kulunud, kui jah siis mis? Ja kus neid vahetada saab?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
29.06.2009 21:31:35
|
|
|
Ma ei tea kas nüüd midagi ära kulub hiirel, aga hiire sees olevad nupud lähevad küll peeti. Kui joota oskad võid proovida sisemise nupu vahetamist. Olen kohanud ka seda, et joote koht on rajaküljest lahti mis võib põhjustada vahest kontakti andmist ja mitte andmist. Siis on asi lihtsam.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oww
HV vaatleja
|
29.06.2009 21:34:40
|
|
|
ei mina oska midagi-.- äkki keegi oskab soovitada, kuidas seda üldse lahti saada?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
29.06.2009 21:42:28
|
|
|
Enamasti on kruvid kelkude all. http://www.dansdata.com/images/diamondback/inside1024.jpg Pildi järgi on taga üks kruvi ja näha millistest nuppudest räägin. Lahti võttes saad neid natuke liigutada ja vaadata kas streikival nupul mõni joode liigub.
E. kelgu eemaldamisel võid selle rikkuda (liim selle all).
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oww
HV vaatleja
|
12.07.2009 19:44:29
|
|
|
Lahti ma selle sain jne. kõik oli lilleline, proovisin näpuga seda vasakut klicki vajutada ilma selle nuputa, siis ei jätnud ühtegi klõpsu vahele. Aga kui ülemise osa peale tagasi panen siis see vasaku klicki mingi osa ei jõuaks vahepeal selle nupuni... ei tea miks
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|