praegune kellaaeg 18.06.2025 13:33:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Silvester
HV vaatleja
|
08.07.2009 16:01:44
Väga võimas viirus arvutis. Ei saa välja. KIIRE |
|
|
Tere Sain mõned päevad tagasi oma tüdruku emalt arvuti, et seda jamast puhastada. Arvuti on vanem ORDI enduro. Mis töötab kiirelt ja kenasti. Windows XP SP3.
Panin peale viirusetõrje NOD32, Super antispyware, spybot, ccleaner, spywaredoctor, malwarebytes antimalware, hitman pro. Lülitasin system recovery välja. Skännisin nendega terved päevad. Safe modeis ja ilma netita. Alguses leidsid programmid vigu ja viiruseid sadades. Siis peale viiruste kustutamist algasid probleemid. Kõigepealt CLASS ID Error, mis lõi ette suvalistel aegadel ja ülitihti windowsis olles. Sellest sain lahti renameides faili verclsid.exe. Alati lõi windowsi käivitades ette ka Class ID errori faili kohta skytel.exe. Selle faili ma lihtsalt keelasin ära, et ta alustades ei käivituks.
PROBLEEMID:
1. Kõige suurem probleem mida ma lahendada ei suuda on see et arvuti ei tee update. Windows update, Ega ühelegi viiruse programmile. Välja arvatud NOD32. Selle ta millegi pärast updateis automaatselt ära. Ülejäänud programmid ei updatei.
2. Arvuti ei lähe üldtuntud viiruste lehekülgedele ja paljudele muudele lehekülgedele ka. Firefox ütleb lihtsalt ei ei ole võimalik ühendust saada.
3. Superantispywareiga scannides viskab suhteliselt alguses ette blue screeni et arvuti tuleb ohutuse mõttes sulgeda. Aitab ainult totaalne restart.
4 Windowsi firewalli ei saa sisse ega välja lülitada. Mõlemad valikud on hallid. Ehk neid ei saa kumbagi vajutada. Sisse olen logitud adminnina.
5. Tehes combofixiga scanni ütleb ta peale scanni et ei ole soovitatav edasi minna, sest see fail on nagu ülekirjutatud ja et ma tõmbaks programmi uuesti. valida saab ainult ok. Peale ok vajutamist kustub programm automaatselt.
Nüüd olen täiesti hädas, sest olen kõke proovinud ja ei tea mida teha. Olen ka skänne provinud safe modeis ja ilma neti juhtmeta. Viirused tulevad ikka tagasi. Kohe kui neti juhtme järgi panen hakkab NOD karjuma, et blokeerib 0032.exe faile ja igast muud jama mis rünnata tahab. Ei tea enam mida proovida.
Kui keegi mind selle jamaga aidata suudab olen väga tänulik, sest pean kohe varsti arvuti omanikule tagasi andma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
08.07.2009 16:04:43
|
|
|
PM saadetud.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silvester
HV vaatleja
|
08.07.2009 20:55:11
|
|
|
Tänu Lord Ami oskustele sai isegi viirustele jaole. Kahjuks olid viirused juba liiga sügavale Windowsi eluliste failideni jõudnud ja ei jäänud midagi üle, kui olulistest andmetest koopia teha ja siis koos formatiga windows uuesti peale lasta.
Igal juhul suured tänud Lord Amile ja tema operatiivsele juhendamisele ja tegutsemisele. Kindlasti üks osavamaid inimesi sellel alal. Jään talle suure tänu võlgu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
08.07.2009 20:58:13
|
|
|
Jah. Viirus kui selline oli kõvemat tüüpi ning services.exe oli viiruste poolt moditud ning seda oli pea võimatu taastada. Samuti olid muud windowsi süsteemi failid viiruste poolt halvatud. Pidi formati tegema (kõige kindlam viis)
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|