Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2009 17:29:14
wordpressi esilehele suur layer tervituspildiga |
|
|
Sattusin sellise ajast ja arust soovi otsa, et tahetakse enne kodulehele sisenemist näidata üle ekraani animeeritud logo ja seal juures oleks siis lingina sisse. Ma ise mõtlesin selle lahendada nii, et vähemalt domeenile tulles viskaks üle ekraani suuruselt tumedal taustal selle animeeritud logo ja selle lõppedes koristaks ära ning näitaks wordpressi peale ehitatud lehte.
Kuidas saaks taolise layeri lahenduse teha
Mõtlesin ka jagada kaheks leheks, kus index fail oleks see logo ja siis sisu oleks mõnes alamkataloogis aga see ei tundu eriti ahvatlevana.
Seejuures ma ei pea silmas hüpikakent vaid taolist lahendust nagu pildigaleriides tuleb nagu ülemise kihina pilt lahti ja siis selle saab jällegi sulgeda.
Tänud ette
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
25.06.2009 17:44:46
|
|
|
Tekita sinna üks tervet lehte kattev div, mille background on läbipaistev ja tume. Sinna keskele paiguta siis oma logo ja muu kujundus. Kui inimene klõpsab lingile, et lehele siseneda, siis muudad css'is selle div'i nähtavuse hidden'iks.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2009 17:55:36
|
|
|
kui tegemist oleks html lehega siis vist saaksin mõttest aru aga wordpressi algusleheks on üks wordpressi leht ja ma ei tea kuidas sellega taoline asi õnnestuks. Leidsin siiski, et lightbox võiks mingisugust lahendust pakkuda. Aga uurin ka seda lehele div abil layeri tegemist.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
25.06.2009 18:22:53
|
|
|
Võid sellist varianti ka proovida, et teed sinna index.php kõrvale ka index.html nimelise faili. Siis .htaccess abil paned paika, et index.html peab esimesena laadima.
DirectoryIndex index.html index.php |
Pärast teed lihtsalt ümbersuunamise, kas siis lingile vajutamise näol või automaatselt pärast x arv sekundi möödumist.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2009 18:59:38
|
|
|
proovisin seda .htaccess muutmist aga seal tuli jama sisse, sest ilmselgelt wordpress kasutab juurkataloogi indeksi poole pöördumist, ehk selle puhul viskab jälle index.html peale tegasi.
Edit: sain endal toimima, tänan layer soovituse eest
Lahendus oli selline, et tegingi html koodiga lehest kihi-layeri, millele panin siis sisenemise eelse graafika. Selle koodi panin wordpressis lehele, mis oli määratud settingutes avaleheks. html koodi panin postituses code märgistuste vahele, sisenemise leht viitab siis wordpressi lehele nr 2.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
01.07.2009 14:42:36
|
|
|
Kuidas sa kavatsed tagada, et kui keegi tagasi esilehele läheb, et siis talle seda tervituspilti uuesti ei näidata?
Kui tahad näiteks cookiedega mässata, siis lisad oma koodi faili wp-content/themes/minuvingeteema/footer.php või /header.php. Enne DIV'i näitamist kontrollid, kas cookie on juba olemas või mitte. Kui pole,. siis laed oma pildid. Footerist oleks vast kavalam sest siis saavad otsingumootorid lehe sisu ilusti indekseerida.
Põhimõtteliselt niisugused tervitus- ja stardilehed imevad! Kui ma mingile lehele lähen, siis ma tahan sealt sisu, mitte mingit tervitusekraani.
Võib-olla oleks abi http://wordpress.org/extend/plugins/wp-greet-box/ pluginast või mõnest analoogist? WordPress on niisugune tänuväärne asi, et sellel on absoluutselt iga asja jaoks kusagil keegi plugina valmis teinud. Ole ainult mees ja leia üles.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttali
HV kasutaja
|
02.07.2009 11:34:16
|
|
|
"Põhimõtteliselt niisugused tervitus- ja stardilehed imevad! Kui ma mingile lehele lähen, siis ma tahan sealt sisu, mitte mingit tervitusekraani."
Mitte imevad, aga vilinal imevad lausa. Pea sama palju kui flash introd
Montez- sinu ülesanne on see kliendile selgeks teha.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
02.07.2009 12:19:39
|
|
|
Idüll Talinna kesklinnas.
Montez: "Lugupeetud klient, lubage Teile öelda, et igasugused introd imevad! Ja mitte lihtsalt ei ime, vaid suisa vilinal imevad!"
Klient: "?"
Montez: "Soovitan Teil loobuda introst..."
Klient: "Tead, ime... !"
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.07.2009 19:32:45
|
|
|
See wp-greet-box on ju veel hullem, ehk siis iga postituse peale kargab ülesse ja tervitab vastavalt viitajale.
Aarnet ja marttali võtke teadmiseks, et iga leht on oma omaniku nägu ja kui nad tahavad olla vanamoodsad, siis jätkem neile see vabadus. Ma ei ole kasvataja, et hakkan täiskasvanuid ümber kasvatama, sõnadest ei olnud abi. Teen selle niigi oma parima äranägemise järgi võimalikult lühikese ja ilmselt teen ka automaatse sisenemise, et ei peaks isegi mitte klikkima.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|