Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dudezor
HV vaatleja
|
26.03.2009 22:57:49
Subtiitrid |
|
|
Probleem siis järgmine, et DVD mängijaga plaadile kirjutatud filme vaadates subtiitrite riba on liiga väike.
Kuidas subtiitrite suurust muuta? Kas asi on plaadile kirjutatud failis?
Keegi oskab aidata?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
26.03.2009 23:02:02
|
|
|
Asi on DVD mängija tarkvaras. Mis mängijaga on tegemist?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
dudezor
HV vaatleja
|
27.03.2009 22:46:27
|
|
|
Masin : Samsung DVD Home Cinema System HT-Q9
Peab uue tarkvara peale panema?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 09:04:25
|
|
|
dudezor kirjutas: |
Masin : Samsung DVD Home Cinema System HT-Q9
Peab uue tarkvara peale panema? |
Ega muudmoodi ei saa jah. Teine küsimus, et kas sellele üldse on uuemat softi, millega subtiitrid suuremaks saab.
Tegelikult saab ka muud moodi. Sel juhul pead suuremad subtiitrid filmile külge kleepima. Endal pole vajadust seda teha olnud, netis leiab selle kohta õpetusi küll.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
30.03.2009 22:11:14
|
|
|
mul endal sama jama philipsi dvd-ga - dvd supakad on normaalsed, divx/xvid supakad nigu kirbusitt. Ja uut softi ei ole, ega tule
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
01.04.2009 10:52:46
|
|
|
erxxx kirjutas: |
mul endal sama jama philipsi dvd-ga - dvd supakad on nrmaalsed, divx/xvid supakad nigu kirbusitt. Ja uut softi ei ole, ega tule  |
Kui on tegemist lihtsalt dvd mängijaga, siis on lootust, et keegi teeb moditud firmware. Kodukino puhul vist selle peale loota ei saa, sel juhul ainult Philipsi ametlik firmware saadaval. Mis marki mängija täpselt on?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
01.04.2009 12:52:08
|
|
|
mul endal sama jama philipsi dvd-ga - dvd supakad on normaalsed, divx/xvid supakad nigu kirbusitt. Ja uut softi ei ole, ega tule  |
Pole nende uuendustega asi nii hull midagi. Ärge vaadake ainult tootja kodulehelt. Helgeid päid mujalgi! Pange Google otsingusse oma DVD-mängija mark ning taha firmware update ja vaadake, mida pakutakse. Mina oma Philipsi DVD-le sain juba poolteist aastat tagasi kolmanda osapoole tehtud uuenduse ja subtiitrid väga head igasuguste meediafailidega. Valida oli päris mitme eri variandi seast. Mul endal vist mark DVD5960.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
dudezor
HV vaatleja
|
02.04.2009 22:10:50
|
|
|
Ma uuendasin oma tarkvara aga ikka on subtiitrid väga väiksed. Nii, et kas sa raix saaks anda mõne lingi kust saab õpetuse selle subtiitrite kleepimise kohta filmiga?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
06.04.2009 09:33:16
|
|
|
dudezor kirjutas: |
Ma uuendasin oma tarkvara aga ikka on subtiitrid väga väiksed. Nii, et kas sa raix saaks anda mõne lingi kust saab õpetuse selle subtiitrite kleepimise kohta filmiga? |
Siin on üks õpetus: http://www.divxland.org/permanentsubtitling.php
Äkki avaldad oma dvd mängija täpse margi?
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
07.04.2009 16:04:50
|
|
|
ise teen divx-dest dvd-sid sellise programmiga: http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/ Proge küll tasuline, kuid see-eest oma hinda väärt Saad ilusti teha srt formaadis subtiitritest dvd-le söödavaid supakaid. Supakate fondi suurust jne saad lihtsalt muuta. Üldiselt tegemist n.ö ühe-kliki progega, ka algaja saab ilusti hakkama.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 11:05:31
|
|
|
Eelmises [digi]-s oli ka mingi õpetus olemas.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
12.04.2009 14:24:52
|
|
|
tossakas kirjutas: |
mul endal sama jama philipsi dvd-ga - dvd supakad on normaalsed, divx/xvid supakad nigu kirbusitt. Ja uut softi ei ole, ega tule  |
Pole nende uuendustega asi nii hull midagi. Ärge vaadake ainult tootja kodulehelt. Helgeid päid mujalgi! Pange Google otsingusse oma DVD-mängija mark ning taha firmware update ja vaadake, mida pakutakse. Mina oma Philipsi DVD-le sain juba poolteist aastat tagasi kolmanda osapoole tehtud uuenduse ja subtiitrid väga head igasuguste meediafailidega. Valida oli päris mitme eri variandi seast. Mul endal vist mark DVD5960. |
Mulle sattus selline mängija, millele ei tulegi updeiti Philips kasutab mitut tüüpi chippe - osad on vabalt progetavad/osad mitte.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
12.04.2009 17:08:10
|
|
|
tossakas kirjutas: |
Pole nende uuendustega asi nii hull midagi. Ärge vaadake ainult tootja kodulehelt. Helgeid päid mujalgi! Pange Google otsingusse oma DVD-mängija mark ning taha firmware update ja vaadake, mida pakutakse. Mina oma Philipsi DVD-le sain juba poolteist aastat tagasi kolmanda osapoole tehtud uuenduse ja subtiitrid väga head igasuguste meediafailidega. Valida oli päris mitme eri variandi seast. Mul endal vist mark DVD5960. |
Mulle sattus selline mängija, millele ei tulegi updeiti Philips kasutab mitut tüüpi chippe - osad on vabalt progetavad/osad mitte. |
siis teedki nendest divxidest dvd-d ja vaatad nii suuri supakaid kui tahad...
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|