Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d3t
HV Guru

|
11.06.2009 16:22:52
|
|
|
Peab ära ootama millal need normaalsemad netbookid tulevad. Ehk need mis Vistat jooksutavad
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
11.06.2009 16:47:53
|
|
|
d3t kirjutas: |
Peab ära ootama millal need normaalsemad netbookid tulevad. Ehk need mis Vistat jooksutavad  |
seda ei tulegi sügisest lükatakse netbookitele win7 peale
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.06.2009 13:05:32
|
|
|
SurfData kirjutas: |
d3t kirjutas: |
Peab ära ootama millal need normaalsemad netbookid tulevad. Ehk need mis Vistat jooksutavad  |
seda ei tulegi sügisest lükatakse netbookitele win7 peale  |
Windows 7 = Windows Vista R2, seega paksu vahet nagu pole
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
20.07.2009 15:32:03
|
|
|
aru ma ei saa sellest, kuidas on võimalik et see akude asi vapsee edasi ei arene, mul sõbral on vana IBM mingi äriklassi seeria 733mhz prosega mis on üliväike ja kerge aku kunagi pidas kuskil 6h nüüd 3h kuskil..
Et nagu pole nende pikkade aastatega ju kuhugile edasi jõutud kui aku kestvus on ikka sama kaua kui ta alati on olnud, lihtsalt võimsust on rohkem arvutitel, kuid selles osas peab kiidusõnu jagama cpu,gpu jms arendusele kuna nende töö on vilja kandunud, st on tehtud kiipe mis on võimsamad ja säästlikumad aga akude kohapealt on ju TEGELIKULT asi sama olnud 30aastat (kui mitte rohkem)
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
21.07.2009 11:52:22
|
|
|
Misasi see üliväike IBM on? 12" X-seeriast väiksemat minu teada pole. Mul on olnud X22, X31, X40 ja ükski neist ei ole orig akuga 6 tunni lähedalegi küündinud. Heal juhul 2-3 tundi pidasid.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|