praegune kellaaeg 25.06.2025 14:15:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juan Pablo
HV veteran
|
14.06.2009 16:29:05
probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux) |
|
|
Plaan ehitada toimiv masin- mul on mõlemad kettad- IDE kettad st. cd -dvd-rw ja hdd 80gb samsung.masin tunneb mõlema ära ja buudib winni plaadilt ka kuni Partationi valimiseni. Äkki keegi oskab aidata kuna ma olen biosi läbi tuhninud -ei oska muuta eriti sealt SATA KETASTEGA POLNUD PROBLEEMI
Sain hakkama Lihtsalt oli vaja kõik partatioonid ära kustutada ja uued teha ning uus install ja korras
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nganasan
HV kasutaja

|
19.06.2009 14:55:44
Re: probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux) |
|
|
Mul oli sama olukord sata ketastega, aga ei pidanud partatsioone ära kustutama. Välismaa foorumitest uurides soovitati installimise ajaks teised kõvakettad lahti ühendada. Lisaks soovitati ketas, kuhu soovid windowsi installida, määrata bootimisjärjekorras esimeseks (eeldusel, et oled eelmise windowsi paratsiooni üle formaatinud). Tegin mõlemat ja sain edukalt windows 7 peale installida, sama peaks aitama Vista installimisel.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.06.2009 18:26:05
|
|
|
Sellele on olemas lihtne, alati töötav lahendus. Installi ajaks jääb külge üks ainus füüsiline ketas. Teised lükatakse külge alles pärast installi lõppu. Ja kogu lugu...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|