praegune kellaaeg 21.06.2025 22:21:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JaanMatti
HV kasutaja

|
20.06.2009 19:57:04
Firefoxis fondid Windowsi-sarnaseks? |
|
|
Tervist. Olen üsna uus Linuxi kasutaja (Fedora), kuid olen otsa sattunud paarile mind väga häirivale asjale. Esiteks tundub nagu Linuxis oleksid internetis käies kõik neti-fondid teistsugused kui windowsi all. Väiksemad ja täiesti teine font ka - kuidas on võimalik teha nii, et netis olles näeks lehekülg samasugune välja nagu Windowsi all olevas Firefoxis? Ilma, et Fedoras mujal fondid muutuksid...
Teine küsimus - Firefoxil endal on ka tab'ide fondid sellised ümarad ja bold'id kuidagi, esiteks ei taha neid seetõttu enam nii palju ühele reale ära mahtuda, teiseks panevad need mul silmad valutama. Kas on võimalik need ka kuidagimoodi windowsi-sarnaseks tagasi lasta?
Muidu olen Linuxiga väga rahul, aga see fondijama on küll väga suur tõrvalahmakas meepotis. Kahju oleks nüüd tagasi XP peale minna, kui neid korda pole võimalik saada...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
20.06.2009 20:03:59
|
|
|
Võimalik on installida microsofti fontide pakk. Kuidas see fedoras täpselt käib, ütleb vast google, mina ei tea. Lisaks on võimalik firefoxi enda fondisettingutega mängida.
Iseküsimus on see, kas need windowsi fondid mingid head on, veidi ümber harjumist ei tapa. Mina soovitaks hoopis kõik fondid deja vu sans peale keerata, loetavamat ja silmasõbralikumat on raske leida. Liiga palju on maailmas weebidisainereid, kes arvavad et serifid on lahedad või times new hea font.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
JaanMatti
HV kasutaja

|
27.06.2009 17:26:28
|
|
|
Lasin Windows 7 peale ja olen sigarahul xD. Aga suur aitäh ikka Proovin mõnele aeglasemale läpakale uuesti proovi pärast Linuxi peale lasta ja vaatan mis juhtub
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|