Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Juan Pablo
HV veteran

sõnum 14.06.2009 16:29:05 probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux) vasta tsitaadiga

Plaan ehitada toimiv masin- mul on mõlemad kettad- IDE kettad st. cd -dvd-rw ja hdd 80gb samsung.masin tunneb mõlema ära ja buudib winni plaadilt ka kuni Partationi valimiseni. icon_sad.gif icon_sad.gif Äkki keegi oskab aidata kuna ma olen biosi läbi tuhninud -ei oska muuta eriti sealt icon_redface.gif SATA KETASTEGA POLNUD PROBLEEMI thumbs_up.gif
icon_redface.gif

Sain hakkama thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif Lihtsalt oli vaja kõik partatioonid ära kustutada ja uued teha ning uus install ja korras thumbs_up.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 19.06.2009 14:55:44 Re: probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux) vasta tsitaadiga

Mul oli sama olukord sata ketastega, aga ei pidanud partatsioone ära kustutama. Välismaa foorumitest uurides soovitati installimise ajaks teised kõvakettad lahti ühendada. Lisaks soovitati ketas, kuhu soovid windowsi installida, määrata bootimisjärjekorras esimeseks (eeldusel, et oled eelmise windowsi paratsiooni üle formaatinud). Tegin mõlemat ja sain edukalt windows 7 peale installida, sama peaks aitama Vista installimisel.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.06.2009 18:26:05 vasta tsitaadiga

Sellele on olemas lihtne, alati töötav lahendus. Installi ajaks jääb külge üks ainus füüsiline ketas. Teised lükatakse külge alles pärast installi lõppu. Ja kogu lugu...
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem windowsi installimisel (emaplaadiks asus M3N-HT Delux)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.