Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SGM
HV kasutaja

|
04.06.2009 21:53:27
hostingupoolne petmine |
|
|
Mul olid väga halvad kogemused sellise (palju kiidetud!) hostinguga nagu http://www.hostmonster.com - nad lasid mul seda kasutada 3 kuud ja siis viskasid kohe välja ilma hoiatuseta! Põhjuseks olevat serveri ülekoormus. Imelik, et Netpointis sama scriptiga kannatab 5-7 korda suuremat koormust ja ei juhtu midagi... Igatahes - lubati aastane makse tagastada kasutamata aja eest, aga seda ei ole tulnud, nüüd juba kaua aega lihtsalt ignoreerivad, kui ühendust võtta tahan. Tundub, et minu IP pealt ei saagi enam kirjutada sinna (mul pole ammu IP muutunud, peaks vist muutma.)
Jutu iva on selles, et kas on olemas sellist kohta, kuhu (kui võimalik) kaevata selliste idikate peale, kes sedasi petavad raha välja ja valetavad? Et neile mingi märk külge jääks ja äkki paremal juhul õnnestuks raha kätte saada 8-9 kuu eest?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
04.06.2009 22:38:52
|
|
|
See näitab seda et lambi kohtadest pole mõtet tellida teenust. Eks enda vitsad peksavad.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
04.06.2009 22:45:02
Re: hostingupoolne petmine |
|
|
SGM kirjutas: |
Jutu iva on selles, et kas on olemas sellist kohta, kuhu (kui võimalik) kaevata selliste idikate peale, kes sedasi petavad raha välja ja valetavad? Et neile mingi märk külge jääks ja äkki paremal juhul õnnestuks raha kätte saada 8-9 kuu eest? |
Järgmisel korral pane googlisse "hostingupakkujanimi sucks" ja näed neid märke enne seda, kui raha ja närvid kulutatud.
http://www.google.ee/search?q=hostmonster+sucks
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
05.06.2009 11:25:12
|
|
Seal on ka näha, et see negatiivsete % on ülimalt väike ja kaob lihtsalt teiste varju ära. :/
Ja ilmselt mul oligi IP bännitud, sest kui muutsin IP, siis sain uue ticketi avada HM lehel. Kahtlen, et sellele vastatakse. Varem, kui konto alles oli, vastati küll kiiresti igasugu küsimustele ja päris viisakalt.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
05.06.2009 12:22:53
|
|
SGM kirjutas: |
http://www.hostmonster.com - nad lasid mul seda kasutada 3 kuud ja siis viskasid kohe välja ilma hoiatuseta! Põhjuseks olevat serveri ülekoormus. |
Ja mis siin imelikku on? kõike pakutakse ju UNLIMITED. Kui on plaan UNLIMITED siis hakatakse kisama kui sa massist rohkem tarbid. Ilmselgelt näha, et sa pole hostingutega kursis.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
lil-nuki
HV vaatleja

|
08.06.2009 13:35:43
|
|
|
järgmine kord loe liitumis tingimusi kah. Teenus pakkujad on alati kirjutanud ja öelnud et liigse serveri ülekoormuse korral võivad su kasutaja ettehoiatamatta sind eemaldata serverist ja makstut raha ei tagastata. mul endal oli sarnane juhtum kuid minu õnneks saadeti hoiatus, et kui sarnane juhtum veel toimub siis eemaldavad ka minu. kui õnneks siiani on kõik korras. igati viis ja hea koht on tantumi serverid, soovitan sügavalt neid rentida.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
08.06.2009 15:01:40
|
|
|
Seni olen päris mitmete hostingutega kokku puutunud: teised hoiatavad ette või panevad ajutise piirangu koormusele; üks koht (ühe mu kunagise vana lehega) isegi kandis mu konto üle võimsamasse serverisse!
Hostmonster lubas refundi maksta! Nende sõnad olid need! Ja nad ei maksnud. Ignoreerivad. Muutsin IP, kirjutasin veel, vastatud pole, aga kanti üle 6 dollarit, ja seda 8 kasutamata kuu eest! Krdi p********! Kui keegi oskaks neile karistuseks mingitmoodi kahju tekitada (mat. või moraalset), oleks ikka äge!
Lugesin nende enda foorumist, et teisigi on, kes kaebavad kontode äkksulgemiste üle. Kuidagi kahtlaselt palju neid juhtumeid just viimasel ajal, nagu aru olen saanud.
Seega - vältige hostmonster'it!
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
11.06.2009 23:50:58
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 00:57:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
15.06.2009 16:18:00
|
|
|
Kineskoop kirjutas: |
Veider on, et firma asub USAs ja laseb sedasi üle. Minu teada on seal kõik maru viisakad ja üritavad igat väiksematki eksimust ära hoida.
Ehk loodavad selle peale, et oled Eestist ja ei kavatsegi midagi ette võtta? |
enamasti tasub selliste unlimited hostingu pakkujate puhul väga tähelepanelikult lugeda kasutustingimusi.
Enamasti on seal üsna karmid piirangud, mis võimaldavadki hostingu pakkujal kohe minema visata kasutaja.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
15.06.2009 16:42:07
|
|
|
Spott kirjutas: |
enamasti tasub selliste unlimited hostingu pakkujate puhul väga tähelepanelikult lugeda kasutustingimusi. |
Karm põhjamaa poeg ei loe kunagi enne lepingut. Kui miskit viltu läheb, küll siis hiljem aega lugeda. 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
16.06.2009 13:21:20
|
|
|
Kunagi sai neid loetud, aga kuna hostinguid olen kasutanud nii palju, siis ei jaksa enam seda üüratult pikka juriidilises vormis ingliskeelset texti uurima hakata, oletades, et nad enam-vähem ühesugused alati on.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|