praegune kellaaeg 22.06.2025 17:09:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KristjanJo
HV vaatleja
|
14.06.2009 21:50:52
HELP: Probleem internetiga. |
|
|
Nii, esiteks pean ma vist mainima, et mul on korter elamu peale internet. Alguses tuli error, et mul on kellegagi võrgus sama ip. Uuendada/parandada ma ip'd ei saanud. Pöördusin võrgu administraatiori poole, ta tegi restardi serverarvutile, see ei muutnud olukorda. Sama error ilmus. Ah jah, muide, kui ma püüan msni siseneda, siis ta viskab 80072efd errori ette ja ütleb juurde, et gateway on offline. Peaksin ka vist mainima, et arvuti näitab kogu aeg, et ühendus internetiga on olemas. Tegin system restore'i ning meeletult palju olen lasknud juba serverarvutile ja ruuterile restardi teha. Mitte miski ei toimi. Olen praegu oma kodus sama netiga, aga teise arvutiga internetis. Võtsin siit arvutist ip ja proovin selle sama ip teisele arvutile manuaalselt sisestada, aga mul pole aimugi, kas see ka töötab. Ootan igasugust abi, sest olen üpriski hädas omadega.
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
14.06.2009 22:15:14
|
|
|
Arvutit viirustest ja muust prahist oled kontrollinud? Proovi Command prompt-is sfc /scannow (kui tööle ei lähe käivita run as administrator). Alati võib käsitisi ip-d paika panna kui oskad. Samas näha, et dhcp töötab. Vaata ipconfig abil kas gw saab kätte ja proovi seda pingida.
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
KristjanJo
HV vaatleja
|
15.06.2009 12:22:40
|
|
|
Nii, unustasin vist mainida, et kui ma ise disconnectin arvuti võrgust ning seejärel connectin jälle, siis saan interneti kasutada mõneks hetkeks(umbes pool minutit). Viirusetõrjet pole ma kasutanud oma 3 aastat vist, põhjuseks vast see, et sellel arvutil on 256 mb rami ja ka see, et pole selleks vajadust olnud seni. Hetkel tõmban viirusetõrje siia arvutisse ning viin mälukaga üle teise ja katsetan, kas see annab tulemust.
marxveix kirjutas: |
Proovi Command prompt-is sfc /scannow (kui tööle ei lähe käivita run as administrator). |
Kahjuks nõuab ta seda toimingut tehes xp plaati, mida mul kahjuks hetkel pole.
marxveix kirjutas: |
Vaata ipconfig abil kas gw saab kätte ja proovi seda pingida. |
Gateway saab kätte ja õnnestub ka pingida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|