praegune kellaaeg 21.06.2025 22:18:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alanca
HV vaatleja

|
01.05.2003 22:56:32
mure muusikaprogrammidega |
|
|
mure nimelt järgmine:hakkan mingit muusika programmi avama (nt wmp ver7.1 ja music match jukebox 7.5) siis viskab korraks proge ette ja siis jookseb arvuti nii kinni ,et hiir ka ei liigu.aitab aint reseti nupp.Aga nt wmp ver 3.1 töötab.mõtlesin et teen siis re installi nendele progedele, aga ikka ei midagi.siis tõmbasin music match jukebox ver 6.0 aga ikka ei tööta.oskata mind aidata?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
02.05.2003 00:57:01
|
|
|
Mis arvuti on ? Äkki jääb arvuti notiks.
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alanca
HV vaatleja

|
02.05.2003 22:19:30
Re: mure muusikaprogrammidega |
|
|
ma siis küsisin mõne mehe käest abi.ma siin näitan piltlikult kah ära.alguses oli mul nii . seal oli siis driverit.siis ma installisin seal midagi mida see mees ütles ja siis jäi mul lõpuks nii .ja siis on veel see asi ka imelik et siin on ka kõik hall .oskate öelda mida ma tegema peaks et need 2 driverit veel sinna saada nagu alguses oli.olge head aidake.kõige lihtsam on vist msni teel rääkida.msn: alanuustal@hotmail.com
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|