Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
16.06.2009 08:23:10
saurus CMS ja selle ülespanekust ning varundamisest |
|
|
Ae.
Pole ma miskine veebimees ega miskit, seega pean tunnistama oma rumalust ja teadjamatelt veidi abi paluma. nimelt on mul vaja panna ühte kohta zone s sauruse tasuta " asi " www.saurus.info . Ilmselt sobib mulle sealt see "only ftp access" installation, mis näib tahtvat lihtsalt mingite failide cgi-bin kausta laadimist või on seal veel mingeid nüansse?
teine asi, mingi aja pärast peab selle sama pudru sealt kätte saama ja nii, et seda kannataks valutult teise kohta riputada.. et rebin ftp ga cgi-bin kaustast asjad alla ja lasen sama targaltuude kohta üles ja elu lill või saan ma asjadest väga valesti aru?
ja ärge väga näkku lööge, minu asi on raud, koodist ja sellega seonduvast hoian üldjuhul eemale..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.06.2009 09:31:56
|
|
|
cgi-bin kausta ära küll midagi pane.
Aga Saurusega on muidu lihtne. Kopeerid failid FTPga "htdocs" kausta. Lähed brauseriga www.sinusait.ee/install.php lehele ja järgid juhiseid.
Backup tähendab aga sellesama htdocs kausta sisu omale arhiveerimist. Ja lisaks veel andmebaasi dumpi.
Mujal töölesaamiseks pead siis failid samamoodi htdocs (võib ka mõni muu nimetus olla - kuid seda harva) kausta ajama ja andmebaasi dumbi sisse importima. Siis config.php failis andmebaasi ühenduse info ära uuendama.
Kusjuures Saurus vajab kirjutamisõiguseid teatud kaustadele. Installi ajal näitab täpselt mida ja kuhu. Mujale kopeerides saad adminni sisselogides kontrollida kas vajalikes kohtades on õigused asjad olemas - ei mäleta peast täpselt mis menüüpunkti all ainult.
Kusjuures enamus CMSide/veebirakenduste puhul käib kogu see protsess identselt.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.06.2009 09:48:55
|
|
|
laurx, zones on teenus: "Andmete taastamine varukoopialt (hind alates) 100 EEK".
Kui sul softist/andmebaasidest õrna aimugi ei ole siis tasub probleemide puhul neile see kopikas maksta ja asjaga on kõik korras. Hind on küll "alates" aga no ei ole kunagi seda omal ~15 Zone konto puhul vaja läinud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|