01.06.2009 00:59:27
Hinnavaatluse kasutajauuring 2009 (tulemused+ auhinna võitja selgunud!)
Allolevalt lingilt leiad HinnaVaatluse kasutajauuringu, mille eesmärgiks on muuta HinnaVaatlus veelgi kasulikumaks meie kasutajatele, sealhulgas Sulle.
Kõikidele küsimustele vastanute vahel loositakse välja Asus Eee PC sülearvuti. Küsitlus on lühike (võtab 3-4 minutit Sinu aega) ning lihtne (koosneb enamjaolt etteantud variantidega küsimustest).
Vastasin ära - sellist asja nagu HinnaVaatluse reklaami pole küll kuskil silma hakanud Samas google'ga mingit vidinat otsides tuleb HV suht tihti ette, nii et teab ka on seda tarviski.
Mitu viga leidnud juba, alati peab vastama isegi kui näiteks harva ei sobi minu jaoks (esimene lehekülg)
Google Chrome pole browserite nimekirjas.
Aga muidu hea kogemus, teinekordki nõus vastama
Tegelikult mulle tundub, et ma olen HV reklaami näinud (vist kuskil pool aastat/aasta tagasi). Kuna seal oli vaja täpsustada, siis vastasin, et pole näinud.
Ühel hetkel tekitas HV reklaam ilmumine ühes rõõsas portaalis päris palju elevust siin foorumis
Mudiu vahel ikka kargab HV silma neh.
Sai ise ka vastatet, ootan huviga tulemusi.
Kusjuures panigi imestama, küsimustele vastates ja selle üle hetkeks mõtiskledes. et sellise suht suure massiga keskkonna reklaami pole kuskil silma hakanud. Eriti arvestades asja suht kommertsimaigulist olemust. Kas see nüüd hea või halb ja üldsegi vajalik on, ei oskagi kommenteerida... _________________ KASS
ma kuskil olen reklaami näinud, aga seda küll ei suutnud meenutada kus miski sihuke sait oli kuhu ühe korra sattusin ja rohkem pole käinud
igatahes, vastatud. eee-piisii võiks saada küll, pole veel läpatsit omanud 8) _________________ nooope!
Natuke jama jah, et lähed esilehehele, visatakse ette et täida küsitlus ja siis jäädki seda küsitlust ootama. _________________ Imperfection is perfect
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.