Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Invention
Kreisi kasutaja
|
29.05.2009 11:05:18
Müstiline probleem Google Earthiga |
|
|
Panin nädalakese tagasi peale omale Googe Earthi. Järgmine kord arvutit käima pannes hakkas ta uuesti installima GE-d. See tundus imelik ja uninstallisin programmi. Peale restarti hakkas install jälle peale. Nüüd olen nädal aega ise jauranud selle probleemiga, olen otsinud üles KÕIK failid, mis sisaldasid Google Earthi nime ja kustutanud need. Probleem põhjuseks olen avastanud, et kuigi ma lasen installeri faili maha Temp kaustast, siis peale restarti tekib see fail uuesti sinna ja hakkab GE-d installima. On seda kuidagi võimalik ära tappa Delete'st pole ka kasu... Ja formatit väga teha ei tahaks, kuna eelmine nädal just tegin...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
29.05.2009 13:02:12
|
|
|
Kas registry'st HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run (või .\RunOnce, .\RunServices) alt vaatasid?
Sealtsamast võid leida ka viite Google järgi "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products" alt lingi, kuskohast antud installer käivitub. Kas C:\WINDOWS\Installer\ või %userprofile%\Local Settings\Application Data\Google all äkki. Kuigi, ei hakka siin hethel 5't versiooni paigaldama spetsiaalselt kontrolliks. Ühesõnaga, kaeva edasi. Selle pisiasja pärast ei hakka keegi Formatit ometigi tegema.
PS. vaata ka eventlogi, seal on kirjas ebaõnnestumise korral käivitatava .msi paketi asukoht äkki.
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
29.05.2009 13:54:21
|
|
|
.msi pakett asub Local Settings -> Temp folderis. 10.4MB installer fail. Aga kui ma selle ära kustutan, tekib see sinna tagasi. Ma ei saa aru kuidas? Ja installib Google (alati edukalt) just sinna C:\WINDOWS\Installer\ või %userprofile%\Local Settings\Application Data\Google.
Olekski just see .msi pakett vaja ära hävitada kuidagi...
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
29.05.2009 14:34:33
|
|
|
Google Updater service saab ka keelata katsetamiseks, services.msc -> ja Google Updater (või Värskendaja) service seadeks Manual ning siis vaadata, kas hakkab uuesti paigaldama.
_________________ -- |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
30.05.2009 23:57:26
|
|
|
Updater on ammu uninstallitud...
Edit: On kellelgi veel ideid? Tegin fragmentationi ka ära, aga kasu 0. Tõsiselt häiriv asi on see:( Ja kõik soovitused ära proovitud... Endiselt tekib installer tagasi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
31.05.2009 00:01:06
|
|
|
Ma ei tea kas see aitab, aga tiri CCleaner.
Sealt ,, Tools ,, alt vaata ,, StartUp ,, . Vb on seal midagi mis arvutit käimapannes tööle hakkab. Peaks saama maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
31.05.2009 16:11:21
|
|
|
Lisaks CCleanerile on ka Microsoftil utiliit Autoruns, millega saad käivitatavad programmid üle vaadata.
_________________ -- |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|