praegune kellaaeg 19.06.2025 00:39:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hobuplika
HV vaatleja
|
29.05.2009 13:20:49
Videokaamera auto slw shuttr? |
|
|
Kas seda peab panema ON VÕI OFF. Kumba te soovitate, see reguleerib automaatselt katiku kiirust mul tekis selle pärast see küsimus, sest kui mul see peal on, siis pilt aeg ajalt tõksib, mis mulle ei meelti. Ja mis asi see üle üldse on auto slw shuttr. Kas see teeb pilti selgemaks või ei tee. Olen igal poolt otsinud aga pole vastust leitnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
01.06.2009 02:48:28
|
|
|
selgemaks kindlasti mitte...kui siis heledamaks ja sellega tulebki pildi "tõksimine"
mina ei ole seda reziimi kunagi kasutanud, sest pärast on ikka väga paha vaadata seda pilti
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
01.06.2009 08:56:29
Re: Videokaamera auto slw shuttr? |
|
|
hobuplika kirjutas: |
Kas seda peab panema ON VÕI OFF. Kumba te soovitate, see reguleerib automaatselt katiku kiirust mul tekis selle pärast see küsimus, sest kui mul see peal on, siis pilt aeg ajalt tõksib, mis mulle ei meelti. Ja mis asi see üle <b>ül<font color=red>d</font>se</b> on auto slw shuttr. Kas see teeb pilti selgemaks või ei tee. Olen igal poolt otsinud aga pole vastust leitnud. |
Auto slow shutter on mõeldud kasutamiseks hämarates oludes filmimiseks. Kasutada sobib see statiivilt ja suhteliselt staatilise võtte tegemiseks. Kiirelt muutuva stseeni filmimisel, käest või lausa liikumise pealt filmimiseks on seda reiimi mõtet kasutada ainult siis, kui teisiti ei oleks võimalik seda võtet üldse sooritada liiga nõrga valguse tõttu.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|