praegune kellaaeg 20.06.2025 14:40:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tavikas
HV kasutaja
|
29.04.2009 13:23:49
Vajan abi XP seadistamisel |
|
|
Probleem selline, et üks hommik windows lihtsalt enam ei laadinud ennast üles.
Kui ma läksin plaadiga 'repair mode', siis teistele ketastele sain ilusti ligi, kuid süsteemi kettale andis sellise kirja:
Directory of c:\
An error occurred during directory enumeration.
Kuna internetti oli vaja kiiresti kasutada ning teist arvutit läheduses polnud, sai tehtud full format ning win uuesti samale kettale peale lastud. Paigalduse ajal probleeme ei olnud (tegemist legaalse win'iga ning reinstall oli edasimüüja poolt antud taastusmeedialt).
Pärast full formatit ning reinstalli õnnestus kettalt isegi enamus faile veel kätte saada (Recuva abil). Ketta kasutus enne 'õnnetust' oli ligi 90%.
Nüüd aga praegusest probleemist.
Praeguseks on peale lastud kõik windowsi turvauuendused, mis olid peal varem. süsteem ise on Windows XP Home SP3
Siiski on süsteemis väikesed erisused, mille lahendamiseks otsin Teie abi:
1) varem oli kasutusel Start Menu (mitte Classic Start Menu) ning töölaual olid näha kõik ikoonid. Praegu, kui ma muudan aktiivseks Start Menu (Control Panel -> Taskbar and Start Menu) siis kaovad töölaualt järgmised ikoonid:
My Documents
My Computer
My Network Places
Internet Explorer
Kuidas kasutada Start Menu nii, et oleks nähtavad ka kõik töölaua ikoonid? Ma olen seda teadnud, aga mitte ei mäleta enam :S
2) klahvikombinatsiooni crtl+alt+del vajutamisel avanes varem koheselt Task Manager. Praegu avaneb valikmenüü 6 valikuga:
Lock Computer
Log Off
Shut Down
Change Password
Task Manager
Cancel
Kuidas muuta arvuti käitumist antud klahvide vajutamisel?
tänan,
Taavi
_________________ ja olemegi tagasi.. |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.04.2009 13:28:49
|
|
|
1. Display Settings - Desktop - Customize Desktop
2. Control Panel - User Accounts - Change The Way Users Log On Or Off - Use Welcome Screen
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavikas
HV kasutaja
|
29.04.2009 14:30:46
|
|
|
tänan kiire ja õige vastuse eest.
Ainuke asi on see, et IE jaoks seal linnukese paneku kohta ei olnud. Viisin sinna hetkel otsetee. See pole küll mulle suur probleem, kuna ise olen FF kasutaja, kuid arvutil on mitmeid erinevaid kasutajaid..
_________________ ja olemegi tagasi.. |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.04.2009 16:47:32
Re: Vajan abi XP seadistamisel |
|
|
tavikas kirjutas: |
Probleem selline, et üks hommik windows lihtsalt enam ei laadinud ennast üles.
Kui ma läksin plaadiga 'repair mode', siis teistele ketastele sain ilusti ligi, kuid süsteemi kettale andis sellise kirja:
Directory of c:\
An error occurred during directory enumeration. |
kui ketas veavaba, siis tõenäoliselt oleks kiiremini aidanud chkdsk või fixmbr
ctrl+alt+del asemel võib juba vaikselt hakata harjuma ka klahvikombinatsiooniga ctrl+shift+esc.
ie jaoks ei tohi microsoft ikooni lisamise kohta teha, kuna see on kohtu poolt keelatud.
'c:\documents and settings\all users\desktop' kausta shortcuttide tekitamine aitab need mugavalt kõigi kasutajate desktopile toimetada
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|