Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lbays
HV vaatleja

|
29.04.2009 14:10:21
Probleem krediidiga |
|
|
Lisasin HV lehel 25 krooni eest krediiti, pangas näitab, et makse on sooritatud:
128 29.04.2009 HinnaVaatlus OÜ
HV teenused:lbays/0 RO766635427 25,00
HinnaVaatluse foorumis näitab, et Krediiti on 0.
HinnaVaatluse kodukal selline pilt:
Lisaks veel selle, et kontod olid enne maksmist juba seotud kuid see on mul esimene kord krediidi lisamine, ehk peab veel midagi tegema?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
29.04.2009 15:28:41
|
|
|
"Tagasi kaupmehe juurde" peale makset vajutasid?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
lbays
HV vaatleja

|
29.04.2009 15:52:20
|
|
|
Mis möllad, kirjutas: |
"Tagasi kaupmehe juurde" peale makset vajutasid? |
Ei mäleta, kui aus olla.
Kas on kuskil öeldud, et peab vajutama?
Selline asi võiks siiski kirjas olla, kui ilma selleta ei saa, mis asjast saab nüüd?
Huvitav veel, et foorumi profiili on tulnud: Kasutab pangalingi teenuseid, kuigi ma pole reaalselt krediiti veel saanud.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
29.04.2009 15:59:57
|
|
|
tsitaat: |
Kas on kuskil öeldud, et peab vajutama?
Selline asi võiks siiski kirjas olla, kui ilma selleta ei saa, mis asjast saab nüüd?
Huvitav veel, et foorumi profiili on tulnud: Kasutab pangalingi teenuseid, kuigi ma pole reaalselt krediiti veel saanud.
|
See "Tagasi kaupmehe juurde" funktsionaalsus ei ole ainult HVga seotud.
HV omanikud peavad seda makset käsitsi "töötlema" ja sellega läheb eeldatavasti kauem aega, kui läheks tavaolukorras.
Aga egas raha kaduma ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
29.04.2009 16:00:14
|
|
|
varasemast kirjest lugesin välja sellise asja
Pangalingi kaudu maksmine näeb ette "Tagasi kaupmehe juurde" nupule vajutamise, kuna selle operatsiooniga tuleb HV serverisse hetkeliselt kinnitus makse teostamise kohta ja krediit lisandub su foorumi kontole koheselt.
Teisel juhul (mittevajutamine ja akna sulgemine) küll raha laekub, kuid me peame seda siis eraldi kontrollima ja see võtab natuke aega icon_wink.gif
|
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
29.04.2009 16:04:35
|
|
|
lbays, ma näen ühte makset, mis on tehtud HV-toetuse nime all aga HV-teenust ei paista kuskil. äkki katkestasid makse?
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lbays
HV vaatleja

|
29.04.2009 16:21:17
|
|
|
nevermind kirjutas: |
lbays, ma näen ühte makset, mis on tehtud HV-toetuse nime all aga HV-teenust ei paista kuskil. äkki katkestasid makse? |
Ei ole katkestanud ega HV-d toetanud(Nagu ka minu panga väljavõtte copy/pastest näha) vaid kasutasin "HV-teenused" nimelist teenust ning minu pangakonto on ka seetõttu 25.- võrra vaesamaks jäänud.
Max Powers kirjutas: |
See "Tagasi kaupmehe juurde" funktsionaalsus ei ole ainult HVga seotud.
HV omanikud peavad seda makset käsitsi "töötlema" ja sellega läheb eeldatavasti kauem aega, kui läheks tavaolukorras.
Aga egas raha kaduma ei lähe. |
Kasutan pidevalt auto24 teenuste maksmise eest pangalinki ja ei ole "Tagasi kaupmehe juurde" mitte vajutamine mõjutanud raha laekumist teenuse pakkujale.
Raha ei lähe küll kaduma aga aeg läheb.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
29.04.2009 16:21:47
|
|
|
Kasutan pidevalt auto24 teenuste maksmise eest pangalinki ja ei ole "Tagasi kaupmehe juurde" mitte vajutamine mõjutanud raha laekumist teenuse pakkujale.
|
Ju nad teevad seda siis käsitsi regulaarselt.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
29.04.2009 16:23:39
|
|
|
SEB pangalingiga vist toimis see, et pank saatis ka kiirelt endapoolse "Tagasi kaupmehe juurde" päringu, mitte ei jäänud lootma vaid kliendi klikkimisele.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
29.04.2009 16:31:44
|
|
|
lbays kirjutas: |
nevermind kirjutas: |
lbays, ma näen ühte makset, mis on tehtud HV-toetuse nime all aga HV-teenust ei paista kuskil. äkki katkestasid makse? |
Ei ole katkestanud ega HV-d toetanud(Nagu ka minu panga väljavõtte copy/pastest näha) vaid kasutasin "HV-teenused" nimelist teenust ning minu pangakonto on ka seetõttu 25.- võrra vaesamaks jäänud.
Raha ei lähe küll kaduma aga aeg läheb.  |
Panga jaoks on üks teenus nii HV toetus kui HV krediit, HV kasutajanimevahetus jne.
On varemingi juhtunud, et HV teenuste (krediidi) asemel tellitake ekslikult HV toetuse teenust.
Antud juhul ongi see ka sinu puhul juhtunud.
Kuna usutavasti sa ei soovi HV-d toetada, siis tee uus, õige teenuse tellimine ja kui jõuad panka sisselogimiseni, sulge brauseri aken ja anna sellest mulle märku. Esimesel võimalusel siis märgin ootel makse makstuks ja saad oma krediidi.
PS. Tagasi kaupmehe juurde vajutamise nõue on toodud pangalingi kasutamise tingimustes, tasuks ehk need korralikult läbi lugeda? Il
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
lbays
HV vaatleja

|
29.04.2009 16:39:35
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kuna usutavasti sa ei soovi HV-d toetada, siis tee uus, õige teenuse tellimine ja kui jõuad panka sisselogimiseni, sulge brauseri aken ja anna sellest mulle märku. Esimesel võimalusel siis märgin ootel makse makstuks ja saad oma krediidi.
PS. Tagasi kaupmehe juurde vajutamise nõue on toodud pangalingi kasutamise tingimustes, tasuks ehk need korralikult läbi lugeda? Il |
Okei, ei tahaks muidugi enda viga tunnistada aga kui targemad mehed nii ütlevad, järelikult nii ka on, tänud kiire lahenduse eest.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|