praegune kellaaeg 07.07.2025 07:27:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
21.04.2009 09:55:33
HP NX6110 hangub aku pealt töötades |
|
|
Selline anomaalia: vooluvõrgust toimib läpakas väga kenasti. Ainult aku pealt ei lähe käima, jääb "rippuma" selle emaplaaditootja logo peale. Kui niisama vooluvõrgust töötades juhe tagant ära võtta, siis hetke pärast jookseb läpakas kokku. Akul mingi jama küljes?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.04.2009 10:45:59
|
|
|
Pooltühi aku näiteks mis ei suuda piisavat pinget ja voolu tagada. Kui aku korras, siis mõni emaplaadi toiteahel koormab akupinge maha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
22.04.2009 18:30:47
|
|
|
Nüüdseks tundub, nagu oleks hoopis kõvaketas hädane. Panin teise ketta sisse, värske install ja hetkel töötas arvuti igast asendist. Ükski programm kettal mingit häda ei leidnud ja välise karbi sees töötab ketas ka kenasti. Lasen nüüd natuke läpakaomanikul aparaati piinata, ehk ikkagi tuleb mõni häda välja...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.04.2009 19:26:03
|
|
|
Tere.
On küll täiesti võimalik, et kas ketas on poolpidine ja tarbib rohkem voolu.
Või siis ka vastupidine variant, et ketas ongi selline, suurema voolutarbega mudel. Ning siis ei suuda aku enam seda ketast ära toita.
Näiteks kui HDD-st ehitada "väliketast", siis on täiesti märgatav, kuidas kettad erinevalt voolu tarbivad. Osad nii vähe, et piisab USB-pesa voolust, teistega aga peab kindlasti 2 USB-pesa kasutusele võtma.
Edu
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|