praegune kellaaeg 22.06.2025 00:33:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Celone
HV vaatleja
|
07.04.2009 18:02:31
Otsin automaatselt lugusid valivaid muusikaportaale |
|
|
Tahaks selliseid muusika netilehekülgi, kus oleks selline süsteem, et kui mu valitud lugu lõpeb, siis automaatselt valitakse järgmine lugu, et ei peaks ise hiirega klõpsima. Kunagi sattusin ühele sellisele leheküljele, aga enam ei mäleta selle aadressi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
07.04.2009 18:07:11
|
|
|
tee youtube's playlist ja tuleb järjest
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
11.04.2009 01:19:45
|
|
|
Pandora oli kunagi popp, oskas automaatvalikut teha edukalt.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
1 :: |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
vulcan
HV vaatleja
|
11.04.2009 01:42:53
|
|
|
last.fm on asja nimeks . Kirjutad alguses mõne enda lemmikartisti sisse seejärel valib sulle lugusid ise selle järgi mida teised sarnased kasutajad on kuulanud. www.pandora.com oli kunagi parim minu jaoks (ei old tiivakestega, lihtsalt parim oli ). Sealt sai ka eksootilisemat musat vastavalt valitud stiilile kuulata, kuna Pandora valis muusika stiili järgi lugusid (mitte teiste kasutajate kuulamise). St. Pandora "playboxi" on kokku pannud professionaalsed muusikud kui ma õieti aru saan. Täna enam juriidika tõttu www.pandora.com-i Eestist ei näe "ametlikult", tõenäoliselt peaks vastavate vahenditega (mis peidavad/valetavad sinu asukoha) siiski olema seda võimalik kasutada aga ma pole ise proovinud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.04.2009 17:58:24
|
|
|
last.fm nüüd tasuline, aga asja lahendab US, UK või Saksa proxy nendes riikides siis ainult tasuta
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|