Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] UFC Undisputed 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Codecci
HV kasutaja

sõnum 11.02.2012 20:35:40 [X360/PS3] UFC Undisputed 3 vasta tsitaadiga

UFC Undisputed 3

• Stiil: Fighting, Sports
  • Väljalaske kuupäev: 17.02.2012
  • Kirjeldus:
    tsitaat:
    UFC Undisputed 3 is an upcoming mixed martial arts video game featuring Ultimate Fighting Championship properties and fighters developed by Yuke's and published by THQ. It will be released February 14, 2012 in North America and February 17, 2012 in Europe for the PlayStation 3 and Xbox 360. It is the third game to be released under THQ's 2007 agreement with the UFC. UFC Middleweight Champion Anderson Silva won the fan vote to appear as the cover athlete for the game. The demo was released on January 24, 2012.

Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 13.02.2012 10:25:52 vasta tsitaadiga

tund aega mängisin, suht boss tundub, karjääri osa on küll põhjalikum kuidagi
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Codecci
HV kasutaja

sõnum 06.03.2012 21:30:16 vasta tsitaadiga

Ma olen vist veidi mentally challenged, aga ma ei suuda leida kuidas saab sisestada selle koodi mis mänguga kaasas, et online mängida saaks - pakub mulle ainult Marketplace ja seal kohe ees "Confirm 800 punni eest koodiostu". Anyone? icon_sad.gif
tagasi üles
Milenko
HV kasutaja
Milenko

sõnum 07.03.2012 01:01:49 vasta tsitaadiga

Codecci kirjutas:
Ma olen vist veidi mentally challenged, aga ma ei suuda leida kuidas saab sisestada selle koodi mis mänguga kaasas, et online mängida saaks - pakub mulle ainult Marketplace ja seal kohe ees "Confirm 800 punni eest koodiostu". Anyone? icon_sad.gif

Aga proovi puldi Xbox guide nuppu vajutada siis kaks korda vasakule ja peaks Redeem Code tulema, proovi seal sisestada ?!
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Codecci
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 18:11:52 vasta tsitaadiga

Milenko kirjutas:
Codecci kirjutas:

Aga proovi puldi Xbox guide nuppu vajutada siis kaks korda vasakule ja peaks Redeem Code tulema, proovi seal sisestada ?!

tyty, käiski nii, et vajutasin puldil keskmist nuppu -> 2x vasakule Marketplace peale ja Redeem Code. Ma siiani paaniliselt otsisin kuskilt mängu optionsitest, ei ole nii sinapeal Xboxiga :p
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 26.04.2012 22:38:16 vasta tsitaadiga

Mis karateed peab tegema, et UFC 3 demo PS3 Storest üles leida? Demode all ei ole, mängude all ei ole... maha võetud?

OK, mäng olemas nüüd ja paar päeva tambitud. Muidu normaalne aga see igavene loadimis aeg iga väikse asja järel on normaalne? PS3 käima panemisest kuni esimese löögini läheb 5min. + muidugi karjääri tegemisel võib hulluks minna nende loadimistega. On selle vastu rohtu? Või peab mingit patchi ootama?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] UFC Undisputed 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.