Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Codecci
HV kasutaja
|
11.02.2012 20:35:40
[X360/PS3] UFC Undisputed 3 |
|
|
UFC Undisputed 3
- Stiil: Fighting, Sports
- Väljalaske kuupäev: 17.02.2012
- Kirjeldus:
tsitaat: |
UFC Undisputed 3 is an upcoming mixed martial arts video game featuring Ultimate Fighting Championship properties and fighters developed by Yuke's and published by THQ. It will be released February 14, 2012 in North America and February 17, 2012 in Europe for the PlayStation 3 and Xbox 360. It is the third game to be released under THQ's 2007 agreement with the UFC. UFC Middleweight Champion Anderson Silva won the fan vote to appear as the cover athlete for the game. The demo was released on January 24, 2012. |
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
13.02.2012 10:25:52
|
|
|
tund aega mängisin, suht boss tundub, karjääri osa on küll põhjalikum kuidagi
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Codecci
HV kasutaja
|
06.03.2012 21:30:16
|
|
|
Ma olen vist veidi mentally challenged, aga ma ei suuda leida kuidas saab sisestada selle koodi mis mänguga kaasas, et online mängida saaks - pakub mulle ainult Marketplace ja seal kohe ees "Confirm 800 punni eest koodiostu". Anyone?
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Milenko
HV kasutaja

|
07.03.2012 01:01:49
|
|
|
Codecci kirjutas: |
Ma olen vist veidi mentally challenged, aga ma ei suuda leida kuidas saab sisestada selle koodi mis mänguga kaasas, et online mängida saaks - pakub mulle ainult Marketplace ja seal kohe ees "Confirm 800 punni eest koodiostu". Anyone?  |
Aga proovi puldi Xbox guide nuppu vajutada siis kaks korda vasakule ja peaks Redeem Code tulema, proovi seal sisestada ?!
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Codecci
HV kasutaja
|
07.03.2012 18:11:52
|
|
|
Milenko kirjutas: |
Codecci kirjutas: |
Ma olen vist veidi mentally challenged, aga ma ei suuda leida kuidas saab sisestada selle koodi mis mänguga kaasas, et online mängida saaks - pakub mulle ainult Marketplace ja seal kohe ees "Confirm 800 punni eest koodiostu". Anyone?  |
Aga proovi puldi Xbox guide nuppu vajutada siis kaks korda vasakule ja peaks Redeem Code tulema, proovi seal sisestada ?! |
tyty, käiski nii, et vajutasin puldil keskmist nuppu -> 2x vasakule Marketplace peale ja Redeem Code. Ma siiani paaniliselt otsisin kuskilt mängu optionsitest, ei ole nii sinapeal Xboxiga :p
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
26.04.2012 22:38:16
|
|
|
Mis karateed peab tegema, et UFC 3 demo PS3 Storest üles leida? Demode all ei ole, mängude all ei ole... maha võetud?
OK, mäng olemas nüüd ja paar päeva tambitud. Muidu normaalne aga see igavene loadimis aeg iga väikse asja järel on normaalne? PS3 käima panemisest kuni esimese löögini läheb 5min. + muidugi karjääri tegemisel võib hulluks minna nende loadimistega. On selle vastu rohtu? Või peab mingit patchi ootama?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|